Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Santastico F.C clube atletico tucuman
433 Tactiek JOGO
34% Balbezit 66%
82% Spel op eigen helft 18%
2 Doelpogingen 49
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
25.6 gemiddelde waardering 47.2
matig Schieten solide
matig Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


4e minuut.
Gil speelt de bal door. Güneşdoğan is nu in balbezit. Güneşdoğan passt de bal zonder na te denken. Thouvenel is nu in balbezit. Thouvenel draait met de bal, schiet en ... Rio Branco bokst de bal weg. Güneşdoğan rent richting de bal. Güneşdoğan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Santastico F.C - clube atletico tucuman 0:1

6e minuut.
Klungelig pakt Neves de bal. Güneşdoğan onderschept slim de pass. Rincon legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Güneşdoğan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Güneşdoğan neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Santastico F.C - clube atletico tucuman 0:2

9e minuut.
Matuszczyk passt de bal met de wreef. Thouvenel heeft problemen om de bal te vangen. Thouvenel passt de bal zonder na te denken. Güneşdoğan rent richting de bal. Güneşdoğan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Santastico F.C - clube atletico tucuman 0:3

10e minuut.
Gil met de inworp. Halvari bereikt de bal nog maar net als eerste. Halvari passt de bal in één keer door. Thouvenel is nu in balbezit. Thouvenel schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Rio Branco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Güneşdoğan is nu in balbezit. Güneşdoğan haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Rincon de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gil geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rio Branco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Thouvenel krijgt zijn hoofd ertegen. Rio Branco probeert wanhopig de bal te grijpen. Rincon verovert de bal door een tackle van achteren. Paal!
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gil geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Thouvenel rent richting de bal. Thouvenel schiet op doel. Rio Branco bokst de bal weg.

18e minuut.
Buitenspel voor Domingos. Goede buitenspelval van de verdediging. Di Quarto maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Thouvenel bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Thouvenel de bal. Thouvenel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Lederer kopt de bal weg. Matuszczyk rent richting de bal. Matuszczyk passt de bal in één keer door. Thouvenel rent richting de bal. Thouvenel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Santastico F.C - clube atletico tucuman 0:4

23e minuut.
Halvari is nu in balbezit. Halvari met een sublieme pass. Matuszczyk met een sublieme pass. Klungelig pakt Thouvenel de bal. Thouvenel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Güneşdoğan heeft problemen om de bal te vangen. Gil rent richting de bal. Gil probeert naar een medespeler te passen. Thouvenel rent richting de bal. Thouvenel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Thouvenel rent richting de bal. Matuszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuszczyk passt de bal zonder na te denken. Güneşdoğan is nu in balbezit. Güneşdoğan haalt uit met een fantastische trap. Rio Branco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Defranceschi speelt de bal door. Matuszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuszczyk speelt de bal door. Thouvenel is nu in balbezit. Thouvenel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Matuszczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Matuszczyk speelt de bal door. Güneşdoğan rent richting de bal. Thouvenel rent richting de bal. Thouvenel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Nezzar speelt de bal door. Güneşdoğan rent richting de bal. Güneşdoğan probeert naar een medespeler te passen. Thouvenel rent richting de bal. Thouvenel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Thouvenel is nu in balbezit. Ponce verovert de bal door een tackle van achteren. Matuszczyk onderschept slim de pass. Matuszczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Santastico F.C - clube atletico tucuman 0:5

41e minuut.
Ponce trapt de bal weg van het doel. Matuszczyk kopt de bal weg. Thouvenel rent richting de bal. Thouvenel schiet op doel. Rio Branco probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Güneşdoğan rent richting de bal. Güneşdoğan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Santastico F.C - clube atletico tucuman 0:6

44e minuut.
Devrimşen verovert de bal door een tackle van achteren. Devrimşen passt de bal in één keer door. Gil probeert naar een medespeler te passen. Güneşdoğan is nu in balbezit. Güneşdoğan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Rincon kan de bal niet met de borst controleren. Thouvenel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rincon verovert de bal door een tackle van achteren. Güneşdoğan is nu in balbezit. Güneşdoğan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Santastico F.C - clube atletico tucuman 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santastico F.C 80%, clube atletico tucuman 20%.
Santastico F.C - clube atletico tucuman 0:7

46e minuut.
Matuszczyk passt de bal met de wreef. Güneşdoğan rent richting de bal. Güneşdoğan passt de bal in één keer door. Thouvenel is nu in balbezit. Thouvenel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Nezzar geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gil de bal. Gil passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Matuszczyk de bal. Matuszczyk geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Defranceschi onderschept slim de pass. Matuszczyk met een sublieme pass. Ponce rent richting de bal. Thouvenel onderschept slim de pass. Thouvenel haalt uit met een fantastische trap. Paal! Rio Branco maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Güneşdoğan is nu in balbezit. Güneşdoğan haalt uit met een fantastische trap. Rio Branco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Santastico F.C - clube atletico tucuman 0:8

55e minuut.
Güneşdoğan is nu in balbezit. Matuszczyk heeft problemen om de bal te vangen. Matuszczyk speelt de bal door. Thouvenel is nu in balbezit. Thouvenel draait met de bal, schiet en ... Rio Branco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Santastico F.C - clube atletico tucuman 0:9

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rio Branco trapt de bal weg. Halvari kopt de bal weg. Güneşdoğan rent richting de bal. Güneşdoğan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Gerardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaín verovert de bal door een tackle van achteren. Chaín geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Güneşdoğan de bal. Güneşdoğan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Santastico F.C - clube atletico tucuman 0:10

64e minuut.
Na een snelle pass probeert Petry de bal onder controle te krijgen. Lederer geeft een lange en hoge pass. Daar is Matuszczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Güneşdoğan is nu in balbezit. Güneşdoğan schiet op doel. Rio Branco bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Matuszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuszczyk probeert naar een medespeler te passen. Daar is Thouvenel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thouvenel haalt uit met een fantastische trap. Rio Branco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Santastico F.C - clube atletico tucuman 0:11

74e minuut.
Gil is nu in balbezit. Gil geeft een lange en hoge pass. Matuszczyk kopt de bal weg. Güneşdoğan is nu in balbezit. Güneşdoğan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Matuszczyk passt de bal in één keer door. Güneşdoğan rent richting de bal. Rincon onderschept slim de pass. Gil rent richting de bal. Gil draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Klungelig pakt Thouvenel de bal. Thouvenel geeft een lange en hoge pass. Rincon probeert de bal met de borst te controleren. Güneşdoğan rent richting de bal. Güneşdoğan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Santastico F.C - clube atletico tucuman 0:12

78e minuut.
Domingos rent richting de bal. Güneşdoğan onderschept slim de pass. Güneşdoğan passt de bal in één keer door. Thouvenel bereikt de bal nog maar net als eerste. Thouvenel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rio Branco trapt de bal weg. Daar is Sena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Güneşdoğan bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneşdoğan haalt uit met een fantastische trap. Rio Branco bokst de bal weg. Güneşdoğan rent richting de bal. Güneşdoğan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Santastico F.C - clube atletico tucuman 0:13

82e minuut.
Devrimşen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lederer is nu in balbezit. Lederer geeft een lange en hoge pass. Daar is Güneşdoğan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Güneşdoğan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Ponce geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nezzar met een snelle inworp. Thouvenel rent richting de bal. Thouvenel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Matuszczyk passt de bal zonder na te denken. Daar is Güneşdoğan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rincon bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneşdoğan onderschept slim de pass. Güneşdoğan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Santastico F.C - clube atletico tucuman 0:14

88e minuut.
Nezzar passt de bal in één keer door. Matuszczyk is nu in balbezit. Matuszczyk geeft een hoge lob. Güneşdoğan rent richting de bal. Güneşdoğan haalt uit met een fantastische trap. Rio Branco bokst de bal weg.

90e minuut.
Di Quarto speelt de bal door. Klungelig pakt Gerardi de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Halvari. Gerardi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Neves neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. de la Riva Agüero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santastico F.C 85%, clube atletico tucuman 15%.
Santastico F.C - clube atletico tucuman 0:14