Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F. C. Athletico Itu Hellcife Futebol Clube
Avante Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
17% Spel op eigen helft 83%
44 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.5 gemiddelde waardering 19.6
matig Schieten waardeloos
redelijk Passen slecht
matig Verdedigen slecht


3e minuut.
Canabrava geeft een hoge lob. Molak is nu in balbezit. Molak met een sublieme pass. Płatek heeft problemen om de bal te vangen. Płatek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Maleczek geeft een hoge lob. Płatek kopt de bal weg. Molak controleert de bal met de borst. Molak haalt uit met een fantastische trap. Lugano werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Athletico Itu - Hellcife Futebol Clube 1:0

11e minuut.
Senna is nu in balbezit. Abraham verovert de bal door een tackle van achteren. Abraham probeert naar een medespeler te passen. Molak is nu in balbezit. Molak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Sigurjónsson verovert de bal door een tackle van achteren. Ávila is nu in balbezit. Ávila passt de bal zonder na te denken. Catariano rent richting de bal. Catariano geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Abraham is nu in balbezit. Abraham passt de bal met de wreef. Płatek speelt de bal door. Molak is nu in balbezit. Molak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Klungelig pakt Płatek de bal. Abraham rent richting de bal. Płatek is nu in balbezit. Płatek geeft een hoge lob. Molak springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

19e minuut.
Sinanagić rent richting de bal. Sigurjónsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sigurjónsson passt de bal zonder na te denken. Molak is nu in balbezit. Molak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Lugano met een harde bal richting middenveld. Płatek kopt de bal weg. Daar is Opala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Molak is nu in balbezit. Molak haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Carcalete zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sigurjónsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sigurjónsson geeft de bal voor. Molak bereikt de bal nog maar net als eerste. Molak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Abraham is nu in balbezit. de Aço onderschept slim de pass. de Aço met een sublieme pass. Carcalete bereikt de bal nog maar net als eerste. Carcalete draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Athletico Itu - Hellcife Futebol Clube 2:0

41e minuut.
Ávila rent richting de bal. Carcalete verovert de bal door een tackle van achteren. Barbudo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Barbudo krijgt een gele kaart. Carcalete is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Molak kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Athletico Itu - Hellcife Futebol Clube 3:0

44e minuut.
Klungelig pakt Carcalete de bal. Ávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Ávila geeft een lange en hoge pass. Daar is Płatek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Płatek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Molak schiet op doel. Barbudo onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Carcalete geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Molak maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Athletico Itu - Hellcife Futebol Clube 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F. C. Athletico Itu 21%, Hellcife Futebol Clube 79%.
F. C. Athletico Itu - Hellcife Futebol Clube 4:0

46e minuut.
Mares Guia probeert naar een medespeler te passen. Ianomâmi heeft problemen om de bal te vangen. Molak onderschept slim de pass. Molak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Opala heeft problemen om de bal te vangen. Abraham probeert naar een medespeler te passen. Sigurjónsson speelt de bal door. Klungelig pakt Płatek de bal. Płatek haalt uit met een fantastische trap. Lugano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Canabrava rent richting de bal. Abraham bereikt de bal nog maar net als eerste. Abraham speelt de bal door. Molak bereikt de bal nog maar net als eerste. Molak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Inworp. Fernandes de Souza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Senna speelt de bal door. Carcalete is nu in balbezit. Carcalete haalt uit met een fantastische trap. Lugano bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Abraham speelt de bal door. Klungelig pakt Sigurjónsson de bal. Sigurjónsson geeft een lange en hoge pass. Carcalete rent richting de bal. Carcalete haalt uit met een fantastische trap. Lugano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Gracille verovert de bal door een tackle van achteren. Gracille geeft de bal voor. Sigurjónsson probeert naar een medespeler te passen. Carcalete bereikt de bal nog maar net als eerste. Carcalete draait met de bal, schiet en ... Paal! Lugano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Sinanagić geeft de bal voor. Molak rent richting de bal. Carcalete rent richting de bal. Carcalete haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lugano trapt de bal weg. Ávila heeft problemen om de bal te vangen. Carcalete bereikt de bal nog maar net als eerste. Carcalete draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Daar is Abraham, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Płatek is nu in balbezit. Płatek geeft de bal voor. Molak rent richting de bal. Molak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Molak rent richting de bal. Molak passt de bal zonder na te denken. Płatek rent richting de bal. Płatek schiet op doel. Lugano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Athletico Itu - Hellcife Futebol Clube 5:0

89e minuut.
Płatek haalt uit met een fantastische trap. Carcalete is nu in balbezit. Carcalete geeft een lange en hoge pass. Abraham rent richting de bal. Abraham geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F. C. Athletico Itu 12%, Hellcife Futebol Clube 88%.
F. C. Athletico Itu - Hellcife Futebol Clube 5:0