Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dindin Futebol Clube Colatina fc
442 Básica Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
26% Spel op eigen helft 74%
26 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
34.8 gemiddelde waardering 18.9
adequate Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Na een snelle pass probeert Hoàng Nghị de bal onder controle te krijgen. Cardoso werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Pratto is nu in balbezit. Weisbach verovert de bal door een tackle van achteren. Kostoulas geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Dindin Futebol Clube - Colatina fc 1:0

10e minuut.
Kostoulas onderschept slim de pass. Kostoulas met een sublieme pass. Espejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Nghị bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Nghị draait met de bal, schiet en ... Cardoso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Espejo onderschept slim de pass. Espejo met een sublieme pass. Klungelig pakt Weisbach de bal. Weisbach schiet op doel. Cardoso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dindin Futebol Clube - Colatina fc 2:0

23e minuut.
Espejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostoulas heeft problemen om de bal te vangen. Espejo met een sublieme pass. Weisbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Weisbach haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dindin Futebol Clube - Colatina fc 3:0

31e minuut.
Kostoulas met een sublieme pass. Hoàng Nghị bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostoulas rent richting de bal. Kostoulas draait met de bal, schiet en ... Cardoso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dindin Futebol Clube - Colatina fc 4:0

33e minuut.
Ateşçi met een sublieme pass. Weisbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Weisbach met een sublieme pass. Hoàng Nghị bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Nghị haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dindin Futebol Clube - Colatina fc 5:0

36e minuut.
Ateşçi passt de bal met de wreef. Kostoulas is nu in balbezit. Kostoulas speelt de bal door. Weisbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Weisbach schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dindin Futebol Clube - Colatina fc 6:0

44e minuut.
Kostoulas rent richting de bal. Kostoulas passt de bal in één keer door. Hoàng Nghị bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Nghị haalt uit met een fantastische trap. Cardoso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dindin Futebol Clube - Colatina fc 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dindin Futebol Clube 30%, Colatina fc 70%.
Dindin Futebol Clube - Colatina fc 7:0

48e minuut.
Hoàng Nghị kopt de bal weg. Klungelig pakt Weisbach de bal. Kostoulas speelt de bal door. Hoàng Nghị is nu in balbezit. Hoàng Nghị schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Kostoulas probeert naar een medespeler te passen. Daar is Weisbach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Weisbach passt de bal met de wreef. Hoàng Nghị bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Nghị schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Garibaldi is nu in balbezit. Garibaldi probeert naar een medespeler te passen. Kostoulas met een sublieme pass. Weisbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Weisbach haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Juźwiak met een sublieme pass. Hoàng Nghị kopt de bal weg. Weisbach rent richting de bal. Kostoulas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostoulas haalt uit met een fantastische trap. Cardoso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dindin Futebol Clube - Colatina fc 8:0

67e minuut.
Weisbach rent richting de bal. Kostoulas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostoulas passt de bal in één keer door. Hoàng Nghị is nu in balbezit. Hoàng Nghị schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Na een snelle pass probeert Lara de bal onder controle te krijgen. Kostoulas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostoulas passt de bal in één keer door. Hoàng Nghị bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Nghị schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Mulík geeft de bal voor. Hoàng Nghị kopt de bal weg. Klungelig pakt Jacaré de bal. Weisbach is nu in balbezit. Weisbach haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Lara stond buitenspel. Espejo neemt vlug de vrije trap. Garibaldi is nu in balbezit. Weisbach verovert de bal door een tackle van achteren. Weisbach schiet op doel. Cardoso bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dindin Futebol Clube 21%, Colatina fc 79%.
Dindin Futebol Clube - Colatina fc 8:0