Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
EMBUIDOS FC Crubera fc
CU Tactiek Defensa
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.9 gemiddelde waardering 40.2
matig Schieten solide
matig Passen redelijk
matig Verdedigen redelijk


4e minuut.
van der Velde bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Velde geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Czyrko met de inworp. Gesios geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Carp bereikt de bal nog maar net als eerste. Munch onderschept slim de pass. Munch passt de bal zonder na te denken. Gesios rent richting de bal. Gesios schiet op doel. Rastrelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Leśniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
La Rocca onderschept slim de pass. La Rocca geeft een hoge lob. Daar is Talar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mello bereikt de bal nog maar net als eerste. Mello draait met de bal, schiet en ... Marrero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Munch is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Roma. Munch is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Munch zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gesios springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Konkiel geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Glowatzky zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Leśniak rent richting de bal. Leśniak geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Roma probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. La Rocca is nu in balbezit. La Rocca passt de bal zonder na te denken. Mello is nu in balbezit. Mello draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Konkiel onderschept slim de pass. Konkiel geeft een lange en hoge pass. Chlebowski kopt de bal weg. Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EMBUIDOS FC 63%, Crubera fc 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
EMBUIDOS FC - Crubera fc 0:0

48e minuut.
Munch is nu in balbezit. Carp verovert de bal door een tackle van achteren. Carp passt de bal in één keer door. Gasperoni is nu in balbezit. Gasperoni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Glowatzky is nu in balbezit. Glowatzky passt de bal zonder na te denken. Podziorny met een sublieme pass. Gesios bereikt de bal nog maar net als eerste. Gesios schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Roma raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Grijalba komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Carp met een sublieme pass. La Rocca bereikt de bal nog maar net als eerste. La Rocca passt de bal in één keer door. Grijalba is nu in balbezit. Grijalba haalt uit met een fantastische trap. Marrero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Inworp. van der Velde met een snelle inworp. Gasperoni geeft een hoge lob. Grijalba rent richting de bal. Grijalba haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
La Rocca onderschept slim de pass. La Rocca met een sublieme pass. Talar rent richting de bal. Mello verovert de bal door een tackle van achteren. Mello draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Leśniak passt de bal met de wreef. La Rocca bereikt de bal nog maar net als eerste. La Rocca met een sublieme pass. Mello bereikt de bal nog maar net als eerste. Mello schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Cassaretto geeft een lange en hoge pass. Gasperoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Gasperoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gasperoni draait met de bal, schiet en ... Marrero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EMBUIDOS FC 66%, Crubera fc 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
EMBUIDOS FC - Crubera fc 0:0