Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crato Esporte Clube Columbia FC
Ptolomeu Tactiek pablo
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
14 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45.4 gemiddelde waardering 49.5
solid Schieten very good
good Passen good
good Verdedigen very good


5e minuut.
Ārgalis speelt de bal door. Dincă met een sublieme pass. Stanciu rent richting de bal. Stanciu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Crato Esporte Clube - Columbia FC 0:1

14e minuut.
Karaiskakis passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Krbavac de bal. Aldama onderschept slim de pass. Aldama schiet op doel. Diculescu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Stanciu rent richting de bal. Gamboa onderschept slim de pass. Gamboa speelt de bal door. Aldama rent richting de bal. Aldama draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Terni onderschept slim de pass. Gamboa rent richting de bal. Gamboa passt de bal met de wreef. Aldama rent richting de bal. Aldama haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Terni speelt de bal door. Gamboa probeert naar een medespeler te passen. Karaiskakis rent richting de bal. Aldama rent richting de bal. Aldama draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Gorie rent richting de bal. Vlădoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Vlădoiu probeert naar een medespeler te passen. Brockhauser rent richting de bal. Brockhauser haalt uit met een fantastische trap. Fazilov bokst de bal weg.

34e minuut.
Daar is Terni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gamboa probeert naar een medespeler te passen. Daar is Aldama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aldama haalt uit met een fantastische trap. Diculescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Crato Esporte Clube - Columbia FC 1:1

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Terni met de inworp. Gamboa geeft een lange en hoge pass. Karaiskakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaiskakis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Crato Esporte Clube - Columbia FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crato Esporte Clube 44%, Columbia FC 56%.
Crato Esporte Clube - Columbia FC 2:1

46e minuut.
Stanciu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Brockhauser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aldama tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aldama krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Dincă is nu in balbezit. Pytel begaat een overtreding. Dincă is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dəmirli zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Stanciu maakt een snoekduik en kopt de bal. Fazilov bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Crato Esporte Clube - Columbia FC 2:2

62e minuut.
Pytel verovert de bal door een tackle van achteren. Pytel geeft een lange en hoge pass. Krbavac kan de bal niet met de borst controleren. Aldama bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldama draait met de bal, schiet en ... Diculescu bokst de bal weg. Karaiskakis is nu in balbezit. Karaiskakis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Crato Esporte Clube - Columbia FC 3:2

68e minuut.
Klungelig pakt Pardew de bal. Dəmirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaiskakis verovert de bal door een tackle van achteren. Aldama is nu in balbezit. Aldama haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Presvytis rent richting de bal. Presvytis geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Pytel de bal onder controle te krijgen. Stanciu rent richting de bal. Stanciu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Crato Esporte Clube - Columbia FC 3:3

77e minuut.
Ārgalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ārgalis geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Stanciu de bal. Stanciu draait met de bal, schiet en ... Fazilov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Krbavac geeft een hoge lob. Pytel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pytel geeft een lange en hoge pass. Aldama is nu in balbezit. Aldama haalt uit met een fantastische trap. Diculescu bokst de bal weg. Karaiskakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaiskakis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Crato Esporte Clube - Columbia FC 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crato Esporte Clube 60%, Columbia FC 40%.
Crato Esporte Clube - Columbia FC 4:3