Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.F.Bets Columbia FC
Nova Temporada Tactiek pablo
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.8 gemiddelde waardering 51.5
excellent Schieten very good
solid Passen good
solid Verdedigen excellent


17e minuut.
Graaven kopt de bal weg. Semmeling bereikt de bal nog maar net als eerste. Semmeling passt de bal met de wreef. Graaven rent richting de bal. Graaven haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Arrua speelt de bal door. Graaven bereikt de bal nog maar net als eerste. Dəmirli rent richting de bal. Graaven verovert de bal door een tackle van achteren. Graaven draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Baranowski speelt de bal door. Ingerslev probeert naar een medespeler te passen. Graaven is nu in balbezit. Graaven geeft een lange en hoge pass. Semmeling rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.F.Bets - Columbia FC 1:0

23e minuut.
Stanciu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Niziołek rent richting de bal. Niziołek geeft een hoge lob. Graaven bereikt de bal nog maar net als eerste. Graaven draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Baranowski rent richting de bal. Dincă verovert de bal door een tackle van achteren. Dincă passt de bal zonder na te denken. Stanciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanciu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Brockhauser springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Daar is Semmeling, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dəmirli is nu in balbezit. Semmeling verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Semmeling de bal. Semmeling draait met de bal, schiet en ... Diculescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Daar is Brockhauser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Baranowski. Brockhauser is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dəmirli zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Baranowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gilles rent richting de bal. Brockhauser verovert de bal door een tackle van achteren. Brockhauser controleert de bal met de borst. Sardento verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Arrua bereikt de bal nog maar net als eerste. Dəmirli verovert de bal door een tackle van achteren. Dəmirli met een sublieme pass. Stanciu rent richting de bal. Stanciu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Tekiralan met een sublieme pass. Semmeling rent richting de bal. Semmeling probeert naar een medespeler te passen. Graaven rent richting de bal. Graaven haalt uit met een fantastische trap. Diculescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Graaven kopt de bal weg. Dilillo rent richting de bal. Dilillo met een sublieme pass. Brockhauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Brockhauser draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Baranowski passt de bal met de wreef. Arrua bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrua probeert naar een medespeler te passen. Semmeling bereikt de bal nog maar net als eerste. Semmeling draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Baranowski kopt de bal weg. Daar is Tekiralan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tekiralan passt de bal met de wreef. Graaven heeft problemen om de bal te vangen. Graaven draait met de bal, schiet en ... Diculescu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.F.Bets 52%, Columbia FC 48%.
A.F.Bets - Columbia FC 1:0

52e minuut.
Vlădoiu geeft een hoge lob. Daar is Brockhauser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brockhauser kopt de bal weg. Stanciu is nu in balbezit. Stanciu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Dəmirli onderschept slim de pass. Arrua is nu in balbezit. Arrua speelt de bal door. Graaven rent richting de bal. Graaven draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Semmeling speelt de bal door. Borba is nu in balbezit. Borba passt de bal in één keer door. Semmeling rent richting de bal. Semmeling schiet op doel. Diculescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Krbavac geeft een lange en hoge pass. Ingerslev kopt de bal weg. Daar is Arrua, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dəmirli speelt de bal door. Ingerslev geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Vlădoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlădoiu speelt de bal door. Stanciu heeft problemen om de bal te vangen. Stanciu haalt uit met een fantastische trap. Sardento werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
A.F.Bets - Columbia FC 1:1

65e minuut.
Stanciu is nu in balbezit. Stanciu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bracho de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vlădoiu zal de hoekschop nemen. Sardento verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Vlădoiu probeert naar een medespeler te passen. Presvytis bereikt de bal nog maar net als eerste. Presvytis speelt de bal door. Brockhauser is nu in balbezit. Brockhauser haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Klungelig pakt Vlădoiu de bal. Vlădoiu probeert naar een medespeler te passen. Brockhauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Brockhauser schiet op doel. Sardento maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.F.Bets - Columbia FC 1:2

81e minuut.
Diculescu trapt de bal weg van het doel. Dincă kopt de bal weg. Klungelig pakt Niziołek de bal. Stanciu rent richting de bal. Stanciu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.F.Bets 44%, Columbia FC 56%.
A.F.Bets - Columbia FC 1:2