Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Columbia FC A.F.Bets
pablo Tactiek Nova Temporada
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
51.6 gemiddelde waardering 47.3
zeer goed Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen goed


2e minuut.
Sirnes probeert naar een medespeler te passen. Semmeling bereikt de bal nog maar net als eerste. Semmeling speelt de bal door. Sephadi rent richting de bal. Sephadi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Dəmirli onderschept slim de pass. Grozăvescu verovert de bal door een tackle van achteren. Grozăvescu probeert naar een medespeler te passen. Semmeling bereikt de bal nog maar net als eerste. Semmeling haalt uit met een fantastische trap. Diculescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Semmeling bereikt de bal nog maar net als eerste. Sephadi is nu in balbezit. Sephadi passt de bal zonder na te denken. Semmeling is nu in balbezit. Semmeling haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Columbia FC - A.F.Bets 0:1

22e minuut.
Dəmirli onderschept slim de pass. Dəmirli speelt de bal door. Dincă met een sublieme pass. Stanciu rent richting de bal. Stanciu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Vlădoiu met een snelle inworp. Dəmirli rent richting de bal. Sephadi verovert de bal door een tackle van achteren. Sephadi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Presvytis rent richting de bal. Kwaśnik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Presvytis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dəmirli met een snel genomen vrije trap. Stanciu is nu in balbezit. Stanciu draait met de bal, schiet en ... Sardento probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Grozăvescu passt de bal in één keer door. Pardew verovert de bal door een tackle van achteren. Sephadi kan de bal niet met de borst controleren. Sephadi draait met de bal, schiet en ... Diculescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Columbia FC - A.F.Bets 0:2

30e minuut.
Dilillo rent richting de bal. Dilillo passt de bal in één keer door. Vlădoiu met een sublieme pass. Stanciu is nu in balbezit. Stanciu geeft een lange en hoge pass. Paal!

31e minuut.
Dilillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sephadi onderschept slim de pass. Sephadi speelt de bal door. Semmeling rent richting de bal. Semmeling haalt uit met een fantastische trap. Diculescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Dəmirli met een sublieme pass. Stanciu is nu in balbezit. Niziołek rent richting de bal. Stanciu verovert de bal door een tackle van achteren. Stanciu geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Sephadi is nu in balbezit. Pardew onderschept slim de pass. Pardew passt de bal in één keer door. Borba rent richting de bal. Borba draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Ingerslev kopt de bal weg. Dəmirli is nu in balbezit. Grozăvescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Semmeling rent richting de bal. Semmeling draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Grozăvescu passt de bal met de wreef. Borba rent richting de bal. Borba speelt de bal door. Sephadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sephadi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Vlădoiu met een sublieme pass. Presvytis bereikt de bal nog maar net als eerste. Presvytis passt de bal met de wreef. Brockhauser rent richting de bal. Brockhauser haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Columbia FC 53%, A.F.Bets 47%.
Columbia FC - A.F.Bets 0:2

47e minuut.
Sirnes is nu in balbezit. Stanciu onderschept slim de pass. Stanciu passt de bal zonder na te denken. Brockhauser is nu in balbezit. Brockhauser draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Brockhauser is nu in balbezit. Sardento bokst de bal weg. Brockhauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Brockhauser haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Columbia FC - A.F.Bets 1:2

57e minuut.
Stanciu is nu in balbezit. Niziołek is nu in balbezit. Niziołek geeft een lange en hoge pass. Grozăvescu rent richting de bal. Grozăvescu haalt uit met een fantastische trap. Diculescu bokst de bal weg. Semmeling is nu in balbezit. Semmeling haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Columbia FC - A.F.Bets 1:3

61e minuut.
Inworp. Ārgalis met een snelle inworp. Semmeling rent richting de bal. Semmeling draait met de bal, schiet en ... Diculescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Columbia FC - A.F.Bets 1:4

72e minuut.
Gilles probeert naar een medespeler te passen. Presvytis bereikt de bal nog maar net als eerste. Presvytis passt de bal in één keer door. Brockhauser rent richting de bal. Brockhauser geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Grozăvescu met een sublieme pass. Klungelig pakt Kwaśnik de bal. Kwaśnik probeert naar een medespeler te passen. Semmeling bereikt de bal nog maar net als eerste. Semmeling draait met de bal, schiet en ... Diculescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sephadi bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Columbia FC - A.F.Bets 1:5

81e minuut.
Dəmirli kopt de bal weg. Dincă is nu in balbezit. Dincă passt de bal zonder na te denken. Stanciu heeft problemen om de bal te vangen. Stanciu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Ingerslev geeft de bal voor. Sephadi rent richting de bal. Sephadi met een sublieme pass. Semmeling heeft problemen om de bal te vangen. Semmeling schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Columbia FC - A.F.Bets 1:6

86e minuut.
Sephadi onderschept slim de pass. Sephadi passt de bal zonder na te denken. Semmeling is nu in balbezit. Semmeling haalt uit met een fantastische trap. Diculescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Borba is nu in balbezit. Borba met een sublieme pass. Sephadi met een sublieme pass. Semmeling bereikt de bal nog maar net als eerste. Semmeling haalt uit met een fantastische trap. Diculescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Columbia FC 51%, A.F.Bets 49%.
Columbia FC - A.F.Bets 1:6