Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
EMBUIDOS FC Crato Esporte Clube
CU Tactiek Ptolomeu
42% Balbezit 58%
67% Spel op eigen helft 33%
5 Doelpogingen 25
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
36.1 gemiddelde waardering 43
redelijk Schieten solide
redelijk Passen goed
redelijk Verdedigen matig


6e minuut.
Gamboa verovert de bal door een tackle van achteren. Komljenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Komljenović geeft een hoge lob. Aldama is nu in balbezit. Aldama haalt uit met een fantastische trap. Marrero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Daar is Aldama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miszczyński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aldama is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Aldama met een snel genomen vrije trap. Komljenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Komljenović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
EMBUIDOS FC - Crato Esporte Clube 0:1

8e minuut.
Gesios speelt de bal door. Leśniak rent richting de bal. Aldama onderschept slim de pass. Aldama draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Terni speelt de bal door. Komljenović is nu in balbezit. Komljenović draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Chlebowski de bal onder controle te krijgen. Aldama rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EMBUIDOS FC - Crato Esporte Clube 0:2

16e minuut.
Gesios met een sublieme pass. Czyrko is nu in balbezit. Czyrko speelt de bal door. Gesios bereikt de bal nog maar net als eerste. Gesios haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Munch verovert de bal door een tackle van achteren. Gamboa verovert de bal door een tackle van achteren. Gamboa passt de bal zonder na te denken. Komljenović is nu in balbezit. Komljenović draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Komljenović is nu in balbezit. Komljenović haalt uit met een fantastische trap. Marrero bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
EMBUIDOS FC - Crato Esporte Clube 0:3

23e minuut.
Gamboa geeft een hoge lob. Aldama bereikt de bal nog maar net als eerste. Talar legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Aldama raakt geblesseerd tijdens het duel. Komljenović neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
EMBUIDOS FC - Crato Esporte Clube 0:4

25e minuut.
Czyrko bereikt de bal nog maar net als eerste. Czyrko passt de bal zonder na te denken. Gesios bereikt de bal nog maar net als eerste. Gesios draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Zengei kopt de bal weg. Glowatzky bereikt de bal nog maar net als eerste. Glowatzky probeert naar een medespeler te passen. Gesios is nu in balbezit. Gesios draait met de bal, schiet en ... Fazilov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Aldama probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Miszczyński is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Anderson. Anderson krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Miszczyński geeft de bal voor. Terni speelt de bal door. Daar is Munch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Komljenović rent richting de bal. Komljenović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EMBUIDOS FC 63%, Crato Esporte Clube 37%.
EMBUIDOS FC - Crato Esporte Clube 0:4

46e minuut.
Komljenović met een sublieme pass. Klungelig pakt Anderson de bal. Anderson geeft een lange en hoge pass. Daar is Aldama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aldama haalt uit met een fantastische trap. Marrero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

48e minuut.
Anderson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gamboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamboa probeert naar een medespeler te passen. Aldama is nu in balbezit. Aldama draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
EMBUIDOS FC - Crato Esporte Clube 0:5

55e minuut.
Oprean onderschept slim de pass. Oprean passt de bal met de wreef. Daar is Aldama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aldama draait met de bal, schiet en ... Marrero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EMBUIDOS FC - Crato Esporte Clube 0:6

65e minuut.
Pytel speelt de bal door. Aldama rent richting de bal. Aldama probeert naar een medespeler te passen. Komljenović rent richting de bal. Komljenović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
EMBUIDOS FC - Crato Esporte Clube 0:7

69e minuut.
Pytel met een sublieme pass. Gamboa is nu in balbezit. Munch met een sublieme pass. Aldama rent richting de bal. Aldama haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Daar is Anderson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Komljenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Munch tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Komljenović raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Aldama neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Glowatzky geeft een lange en hoge pass. Anderson is nu in balbezit. Anderson passt de bal in één keer door. Komljenović rent richting de bal. Komljenović schiet op doel. Marrero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Komljenović controleert de bal met de borst. Chlebowski rent richting de bal. Komljenović verovert de bal door een tackle van achteren. Komljenović draait met de bal, schiet en ... Marrero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EMBUIDOS FC - Crato Esporte Clube 0:8

85e minuut.
Munch bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamboa speelt de bal door. Anderson probeert naar een medespeler te passen. Komljenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Komljenović draait met de bal, schiet en ... Marrero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EMBUIDOS FC 70%, Crato Esporte Clube 30%.
EMBUIDOS FC - Crato Esporte Clube 0:8