Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manhuflaçu Columbia FC
Normal Tactiek pablo
37% Balbezit 63%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 42
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 46.5
zwak Schieten zeer goed
waardeloos Passen goed
waardeloos Verdedigen redelijk


2e minuut.
Machado de Carvalho probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sotero bereikt de bal nog maar net als eerste. Dincă onderschept slim de pass. Stanciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanciu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Presvytis is nu in balbezit. Presvytis passt de bal met de wreef. Stanciu is nu in balbezit. Daar is Brockhauser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brockhauser schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

8e minuut.
Dincă kopt de bal weg. Stanciu is nu in balbezit. Purús begaat een overtreding. Stanciu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Dəmirli neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Brockhauser passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Sotero de bal onder controle te krijgen. Purús rent richting de bal. Stanciu onderschept slim de pass. Stanciu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Brockhauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Brockhauser draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Manhuflaçu - Columbia FC 0:1

16e minuut.
Presvytis geeft een hoge lob. Stanciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Machado de Carvalho tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Machado de Carvalho krijgt een gele kaart. Stanciu raakt geblesseerd tijdens het duel. Dilillo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Brockhauser rent richting de bal. Brockhauser draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manhuflaçu - Columbia FC 0:2

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sotero met een snelle inworp. Ārgalis speelt de bal door. Brockhauser is nu in balbezit. Brockhauser draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Dincă kopt de bal weg. Daar is Concórdio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brockhauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Brockhauser passt de bal in één keer door. Stanciu bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Presvytis zal de hoekschop nemen. Dincă kan de bal niet met de borst controleren. Dincă met een sublieme pass. Stanciu is nu in balbezit. Stanciu schiet op doel. do Salqueiro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Brockhauser rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Grilo rent richting de bal. Dincă is nu in balbezit. Dincă passt de bal in één keer door. Brockhauser is nu in balbezit. Brockhauser schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Dilillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dilillo speelt de bal door. Brockhauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Brockhauser haalt uit met een fantastische trap. do Salqueiro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Manhuflaçu - Columbia FC 0:3

30e minuut.
do Aerosmith speelt de bal door. do Maranhão rent richting de bal. Brockhauser onderschept slim de pass. Brockhauser haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manhuflaçu - Columbia FC 0:4

33e minuut.
Doeltrap. do Salqueiro trapt de bal weg. Dincă kopt de bal weg. Stanciu is nu in balbezit. Stanciu draait met de bal, schiet en ... do Salqueiro bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Stanciu neemt de hoekschop. Brockhauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Brockhauser haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Dilillo rent richting de bal. Dilillo passt de bal zonder na te denken. Daar is Concórdio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Presvytis rent richting de bal. Presvytis geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Dəmirli rent richting de bal. do Maranhão tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dəmirli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ārgalis met een snel genomen vrije trap. Stanciu heeft problemen om de bal te vangen. Stanciu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manhuflaçu - Columbia FC 0:5

43e minuut.
do Aerosmith speelt de bal door. Dilillo geeft de bal voor. Brockhauser rent richting de bal. Brockhauser haalt uit met een fantastische trap. Paal! Brockhauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Brockhauser haalt uit met een fantastische trap. do Salqueiro bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manhuflaçu 88%, Columbia FC 12%.
Manhuflaçu - Columbia FC 0:5

47e minuut.
Dincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Dincă geeft de bal voor. Brockhauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Brockhauser draait met de bal, schiet en ... do Salqueiro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manhuflaçu - Columbia FC 0:6

48e minuut.
Daar is do Aerosmith, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. do Maranhão is nu in balbezit. Stanciu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stanciu krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Cestari bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanciu verovert de bal door een tackle van achteren. Dincă probeert naar een medespeler te passen. Daar is Brockhauser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brockhauser haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manhuflaçu - Columbia FC 0:7

54e minuut.
Dincă verovert de bal door een tackle van achteren. Dincă passt de bal zonder na te denken. Brockhauser rent richting de bal. Brockhauser haalt uit met een fantastische trap. do Salqueiro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manhuflaçu - Columbia FC 0:8

63e minuut.
Ārgalis speelt de bal door. Klungelig pakt Presvytis de bal. Presvytis probeert naar een medespeler te passen. Stanciu rent richting de bal. Stanciu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Brockhauser is nu in balbezit. Brockhauser haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manhuflaçu - Columbia FC 0:9

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Justus trapt de bal weg. Dincă kopt de bal weg. Brockhauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Brockhauser schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Dincă passt de bal in één keer door. Presvytis bereikt de bal nog maar net als eerste. Presvytis met een sublieme pass. Brockhauser heeft problemen om de bal te vangen. Brockhauser schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Machado de Carvalho kopt de bal weg. Justus kan de bal niet met de borst controleren. Brockhauser rent richting de bal. Brockhauser schiet op doel. do Salqueiro probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Stanciu is nu in balbezit. Stanciu haalt uit met een fantastische trap. Paal!

74e minuut.
Dilillo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dilillo speelt de bal door. Cestari rent richting de bal. Stanciu verovert de bal door een tackle van achteren. Stanciu schiet op doel. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Dincă probeert naar een medespeler te passen. Stanciu is nu in balbezit. Stanciu passt de bal zonder na te denken. Brockhauser rent richting de bal. Brockhauser draait met de bal, schiet en ... do Salqueiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Purús de bal. Dincă is nu in balbezit. Dincă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manhuflaçu - Columbia FC 0:10

80e minuut.
Brockhauser schiet op doel. Justus probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dilillo neemt de hoekschop. Brockhauser krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Manhuflaçu - Columbia FC 0:11

83e minuut.
Inworp. Dilillo met een snelle inworp. Dincă met een sublieme pass. Klungelig pakt Stanciu de bal. Stanciu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Presvytis probeert naar een medespeler te passen. Stanciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanciu passt de bal met de wreef. Brockhauser rent richting de bal. Brockhauser schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Dilillo geeft een hoge lob. do Salqueiro speelt de bal door. Dilillo kopt de bal weg. Stanciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanciu geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manhuflaçu 81%, Columbia FC 19%.
Manhuflaçu - Columbia FC 0:11