Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
EMBUIDOS FC Columbia FC
CU Tactiek pablo
41% Balbezit 59%
72% Spel op eigen helft 28%
3 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.9 gemiddelde waardering 49.9
matig Schieten uitstekend
matig Passen goed
redelijk Verdedigen solide


3e minuut.
Klungelig pakt Zengei de bal. Stanciu rent richting de bal. Stanciu geeft de bal voor. Brockhauser rent richting de bal. Brockhauser draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
EMBUIDOS FC - Columbia FC 0:1

8e minuut.
Dəmirli rent richting de bal. Dəmirli geeft een lange en hoge pass. Brockhauser rent richting de bal. Brockhauser draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
EMBUIDOS FC - Columbia FC 0:2

16e minuut.
Brockhauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Chlebowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brockhauser is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Presvytis wilt de vrije trap nemen. Brockhauser krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
EMBUIDOS FC - Columbia FC 0:3

21e minuut.
Vlădoiu onderschept slim de pass. Vlădoiu passt de bal met de wreef. Dincă speelt de bal door. Stanciu rent richting de bal. Stanciu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Daar is Miszczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Dincă met een sublieme pass. Stanciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanciu haalt uit met een fantastische trap. Straalman bokst de bal weg.

30e minuut.
Brockhauser geeft een hoge lob. Dincă rent richting de bal. Dincă speelt de bal door. Stanciu is nu in balbezit. Stanciu haalt uit met een fantastische trap. Straalman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EMBUIDOS FC - Columbia FC 0:4

34e minuut.
Dincă passt de bal in één keer door. Stanciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanciu draait met de bal, schiet en ... Chlebowski probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
EMBUIDOS FC - Columbia FC 0:5

37e minuut.
Dəmirli onderschept slim de pass. Gesios rent richting de bal. Gesios passt de bal met de wreef. Leśniak rent richting de bal. Leśniak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Stanciu passt de bal in één keer door. Dincă rent richting de bal. Dincă probeert naar een medespeler te passen. Brockhauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Brockhauser schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
EMBUIDOS FC - Columbia FC 0:6

44e minuut.
Presvytis probeert naar een medespeler te passen. Dəmirli is nu in balbezit. Dəmirli passt de bal in één keer door. Gesios rent richting de bal. Gesios haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Diculescu met een harde bal richting middenveld. Dincă speelt de bal door. Brockhauser rent richting de bal. Brockhauser haalt uit met een fantastische trap. Straalman bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EMBUIDOS FC 64%, Columbia FC 36%.
EMBUIDOS FC - Columbia FC 0:6

46e minuut.
Vlădoiu rent richting de bal. Vlădoiu geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Zengei de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vlădoiu zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Dəmirli met een sublieme pass. Dilillo probeert naar een medespeler te passen. Munch heeft problemen om de bal te vangen. Stanciu is nu in balbezit. Stanciu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Talar bereikt de bal nog maar net als eerste. Talar passt de bal met de wreef. Munch is nu in balbezit. Brockhauser onderschept slim de pass. Brockhauser draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Dilillo met een sublieme pass. Miszczyński probeert de bal met de borst te controleren. Dincă met een sublieme pass. Klungelig pakt Brockhauser de bal. Brockhauser haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Glowatzky geeft de bal voor. Czyrko probeert de bal met de borst te controleren. Presvytis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Presvytis krijgt een gele kaart. Czyrko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Munch met een snel genomen vrije trap. Leśniak maakt een snoekduik en kopt de bal. Diculescu bokst de bal weg. Gesios rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Munch bereikt de bal nog maar net als eerste. Dincă onderschept slim de pass. Dincă speelt de bal door. Brockhauser is nu in balbezit. Brockhauser geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Ārgalis is nu in balbezit. Dincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Dincă probeert naar een medespeler te passen. Stanciu rent richting de bal. Stanciu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
EMBUIDOS FC - Columbia FC 0:7

66e minuut.
Chlebowski heeft problemen om de bal te vangen. Chlebowski geeft een lange en hoge pass. Dəmirli kopt de bal weg. Stanciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanciu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Ārgalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ārgalis geeft de bal voor. Chlebowski controleert de bal met de borst. Stanciu is nu in balbezit. Stanciu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
EMBUIDOS FC - Columbia FC 0:8

75e minuut.
Czyrko rent richting de bal. Czyrko passt de bal in één keer door. Presvytis probeert naar een medespeler te passen. Brockhauser rent richting de bal. Brockhauser haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Straalman trapt de bal weg. Vlădoiu kopt de bal weg. Munch heeft problemen om de bal te vangen. Stanciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanciu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Dincă onderschept slim de pass. Dincă geeft een hoge lob. Klungelig pakt Stanciu de bal. Stanciu haalt uit met een fantastische trap. Straalman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EMBUIDOS FC - Columbia FC 0:9

83e minuut.
Stanciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanciu met een sublieme pass. Brockhauser rent richting de bal. Brockhauser haalt uit met een fantastische trap. Chlebowski probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Straalman bokst de bal weg.

86e minuut.
Brockhauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Dincă is nu in balbezit. Dincă passt de bal in één keer door. Brockhauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Brockhauser draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dincă geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Dəmirli rent richting de bal. Dincă speelt de bal door. Brockhauser rent richting de bal. Brockhauser haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Chlebowski de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EMBUIDOS FC 81%, Columbia FC 19%.
EMBUIDOS FC - Columbia FC 0:9