Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Columbia FC Crubera fc
pablo Tactiek Defensa
56% Balbezit 44%
33% Spel op eigen helft 67%
18 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.1 gemiddelde waardering 37.8
very good Schieten good
solid Passen adequate
very good Verdedigen good


31e minuut.
Na een snelle pass probeert Vlădoiu de bal onder controle te krijgen. Carp rent richting de bal. Carp passt de bal in één keer door. Mazzocchi rent richting de bal. Mazzocchi schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Columbia FC - Crubera fc 0:1

35e minuut.
La Rocca is nu in balbezit. Dincă verovert de bal door een tackle van achteren. Dincă probeert naar een medespeler te passen. Stanciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanciu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Dincă met een sublieme pass. Stanciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanciu speelt de bal door. Brockhauser heeft problemen om de bal te vangen. Brockhauser draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Columbia FC 39%, Crubera fc 61%.
Columbia FC - Crubera fc 0:1

52e minuut.
Stanciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dincă probeert naar een medespeler te passen. Brockhauser heeft problemen om de bal te vangen. Brockhauser schiet op doel. Rastrelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Columbia FC - Crubera fc 1:1

55e minuut.
Carp probeert de bal aan de voet te houden. Stanciu rent richting de bal. Jenicot rent richting de bal. Stanciu verovert de bal door een tackle van achteren. Stanciu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Rastrelli niet meer kan verder spelen. Buğdaycıoğlu komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Uberti geeft de bal voor. Dəmirli probeert de bal aan de voet te houden. Mazzocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasperoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasperoni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Ārgalis met een snelle inworp. Brockhauser is nu in balbezit. Brockhauser passt de bal met de wreef. Stanciu rent richting de bal. Stanciu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Stanciu heeft problemen om de bal te vangen. van der Velde probeert naar een medespeler te passen. Jenicot is nu in balbezit. Brockhauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Brockhauser haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Dincă onderschept slim de pass. Dincă passt de bal zonder na te denken. Brockhauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Brockhauser haalt uit met een fantastische trap. Buğdaycıoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Columbia FC - Crubera fc 2:1

79e minuut.
Dilillo rent richting de bal. Dilillo probeert naar een medespeler te passen. Stanciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanciu haalt uit met een fantastische trap. Buğdaycıoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Columbia FC - Crubera fc 3:1

82e minuut.
La Rocca verovert de bal door een tackle van achteren. La Rocca geeft de bal voor. Cassaretto heeft problemen om de bal te vangen. Stanciu is nu in balbezit. Stanciu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Dilillo is nu in balbezit. Dilillo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vlădoiu de bal. Vlădoiu geeft een lange en hoge pass. Brockhauser maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Dilillo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt La Rocca de bal. Ārgalis speelt de bal door. Brockhauser rent richting de bal. Brockhauser schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Stanciu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Brockhauser de bal. Dincă rent richting de bal. Stanciu is nu in balbezit. Stanciu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Columbia FC 28%, Crubera fc 72%.
Columbia FC - Crubera fc 3:1