Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crubera fc Columbia FC
Defensa Tactiek pablo
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.4 gemiddelde waardering 51.4
redelijk Schieten zeer goed
goed Passen goed
goed Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Vlădoiu geeft een lange en hoge pass. Žardin kopt de bal weg. Dincă met een sublieme pass. Stanciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanciu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Uberti is nu in balbezit. Uberti passt de bal in één keer door. Stanciu rent richting de bal. Brockhauser is nu in balbezit. Brockhauser haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Dəmirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Grijalba onderschept slim de pass. Grijalba passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Protasiewicz de bal. Protasiewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Cassaretto onderschept slim de pass. Vlădoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Vlădoiu geeft de bal voor. Brockhauser heeft problemen om de bal te vangen. Brockhauser schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Cassaretto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vlădoiu is nu in balbezit. Grijalba tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vlădoiu roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Vlădoiu kan niet meer verder spelen.

36e minuut.
La Rocca is nu in balbezit. Dəmirli verovert de bal door een tackle van achteren. Dəmirli probeert naar een medespeler te passen. Stanciu heeft problemen om de bal te vangen. Stanciu haalt uit met een fantastische trap. Rivas bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crubera fc 57%, Columbia FC 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Crubera fc - Columbia FC 0:0

46e minuut.
Presvytis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

53e minuut.
Cassaretto verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Stanciu met de inworp. Dilillo geeft de bal voor. Brockhauser maakt een snoekduik en kopt de bal. Rivas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Dincă verovert de bal door een tackle van achteren. Dincă speelt de bal door. Stanciu heeft problemen om de bal te vangen. Stanciu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Crubera fc - Columbia FC 0:1

61e minuut.
Stanciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanciu met een sublieme pass. Brockhauser is nu in balbezit. Brockhauser draait met de bal, schiet en ... Rivas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crubera fc - Columbia FC 0:2

64e minuut.
Mazzocchi onderschept slim de pass. Mazzocchi met een sublieme pass. La Rocca met een sublieme pass. Protasiewicz is nu in balbezit. Protasiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Brockhauser probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Žardin verovert de bal door een tackle van achteren. Žardin passt de bal zonder na te denken. Protasiewicz rent richting de bal. Protasiewicz haalt uit met een fantastische trap. Diculescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Doeltrap. Diculescu trapt de bal weg. Brockhauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Brockhauser draait met de bal, schiet en ... Rivas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crubera fc - Columbia FC 0:3

75e minuut.
Žardin rent richting de bal. Žardin geeft de bal voor. Daar is Krbavac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Protasiewicz onderschept slim de pass. Protasiewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Rivas speelt de bal door. Foix kopt de bal weg. Pardew probeert de bal aan de voet te houden. Protasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Protasiewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Grijalba is nu in balbezit. Pardew onderschept slim de pass. Pardew geeft de bal voor. Stanciu is nu in balbezit. Stanciu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crubera fc 56%, Columbia FC 44%.
Crubera fc - Columbia FC 0:3