Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manhuflaçu Crato Esporte Clube
Normal Tactiek Ptolomeu
39% Balbezit 61%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 41
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.4 gemiddelde waardering 40.2
weak Schieten very good
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen adequate


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Anderson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gamboa geeft de bal voor. Aldama krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Gamboa kopt de bal weg. Daar is Daniel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aldama bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldama haalt uit met een fantastische trap. do Salqueiro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manhuflaçu - Crato Esporte Clube 0:1

7e minuut.
Aldama kopt de bal weg. Daar is Purús, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karaiskakis is nu in balbezit. Karaiskakis haalt uit met een fantastische trap. do Salqueiro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Manhuflaçu - Crato Esporte Clube 0:2

9e minuut.
Karaiskakis speelt de bal door. Anderson rent richting de bal. Anderson speelt de bal door. Daar is Aldama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aldama haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Karaiskakis is nu in balbezit. Karaiskakis draait met de bal, schiet en ... do Salqueiro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Justus kopt de bal weg. Gamboa is nu in balbezit. Gamboa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
do Salqueiro trapt de bal weg van het doel. Grilo kopt de bal weg. Daar is Machado de Carvalho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aldama rent richting de bal. Aldama haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Manhuflaçu - Crato Esporte Clube 0:3

12e minuut.
Aldama passt de bal in één keer door. Terni rent richting de bal. Terni geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Karaiskakis de bal. Karaiskakis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Na een snelle pass probeert Concórdio de bal onder controle te krijgen. Anderson is nu in balbezit. Anderson speelt de bal door. Karaiskakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaiskakis haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Manhuflaçu - Crato Esporte Clube 0:4

18e minuut.
do Aerosmith verovert de bal door een tackle van achteren. do Aerosmith passt de bal in één keer door. Daniel met een sublieme pass. Aldama rent richting de bal. Gamboa geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Anderson met een sublieme pass. Purús is nu in balbezit. Karaiskakis onderschept slim de pass. Klungelig pakt Karaiskakis de bal. Karaiskakis schiet op doel. do Salqueiro bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Manhuflaçu - Crato Esporte Clube 0:5

35e minuut.
Klungelig pakt do Aerosmith de bal. do Aerosmith probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Purús de bal. Karaiskakis rent richting de bal. Karaiskakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manhuflaçu - Crato Esporte Clube 0:6

43e minuut.
Inworp. Anderson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gamboa geeft een lange en hoge pass. Aldama rent richting de bal. Aldama schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manhuflaçu - Crato Esporte Clube 0:7

44e minuut.
do Aerosmith speelt de bal door. Karaiskakis heeft problemen om de bal te vangen. Karaiskakis speelt de bal door. Klungelig pakt Anderson de bal. Anderson geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manhuflaçu 73%, Crato Esporte Clube 27%.
Manhuflaçu - Crato Esporte Clube 0:7

47e minuut.
Gamboa speelt de bal door. Karaiskakis is nu in balbezit. Karaiskakis geeft een lange en hoge pass. Aldama bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldama schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Anderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderson passt de bal met de wreef. Gamboa met een sublieme pass. Aldama is nu in balbezit. Aldama draait met de bal, schiet en ... do Salqueiro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Gamboa rent richting de bal. Gamboa geeft een lange en hoge pass. Machado de Carvalho heeft problemen om de bal te vangen. Aldama rent richting de bal. Aldama draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Aldama draait met de bal, schiet en ... Daar is Daniel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aldama is nu in balbezit. Aldama schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manhuflaçu - Crato Esporte Clube 0:8

57e minuut.
Terni kopt de bal weg. Daar is Machado de Carvalho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aldama rent richting de bal. Aldama heeft problemen om de bal te vangen. Aldama draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Purús trapt de bal weg. Terni kopt de bal weg. Aldama probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aldama schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manhuflaçu - Crato Esporte Clube 0:9

60e minuut.
Anderson geeft de bal voor. Daar is Aldama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Purús verovert de bal door een tackle van achteren. Karaiskakis is nu in balbezit. Karaiskakis haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Aldama bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldama schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Karaiskakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaiskakis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manhuflaçu - Crato Esporte Clube 0:10

67e minuut.
Gamboa kopt de bal weg. Purús is nu in balbezit. Aldama bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldama haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manhuflaçu - Crato Esporte Clube 0:11

70e minuut.
Gamboa passt de bal met de wreef. Anderson is nu in balbezit. Anderson passt de bal zonder na te denken. Aldama is nu in balbezit. Aldama schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Justus heeft problemen om de bal te vangen. Karaiskakis rent richting de bal. Karaiskakis draait met de bal, schiet en ... do Salqueiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manhuflaçu - Crato Esporte Clube 0:12

72e minuut.
Anderson met de inworp. Gamboa is nu in balbezit. Gamboa geeft een hoge lob. Aldama bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldama schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Purús heeft problemen om de bal te vangen. Karaiskakis rent richting de bal. Karaiskakis passt de bal met de wreef. Aldama bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldama schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manhuflaçu - Crato Esporte Clube 0:13

74e minuut.
Gamboa speelt de bal door. Klungelig pakt Terni de bal. Terni met een sublieme pass. Aldama is nu in balbezit. Aldama schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Oprean kopt de bal weg. Pytel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pytel passt de bal zonder na te denken. Karaiskakis heeft problemen om de bal te vangen. Karaiskakis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Terni geeft de bal voor. Karaiskakis rent richting de bal. Justus rent richting de bal. Karaiskakis onderschept slim de pass. Karaiskakis schiet op doel. do Salqueiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Manhuflaçu - Crato Esporte Clube 0:14

85e minuut.
Grilo met een sublieme pass. Daar is Machado de Carvalho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Machado de Carvalho passt de bal in één keer door. Aldama is nu in balbezit. Aldama draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Gamboa passt de bal met de wreef. Karaiskakis is nu in balbezit. Karaiskakis met een sublieme pass. Aldama heeft problemen om de bal te vangen. Aldama draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Manhuflaçu - Crato Esporte Clube 0:15

89e minuut.
Justus met een harde bal richting middenveld. Gamboa kopt de bal weg. Purús bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaiskakis is nu in balbezit. Karaiskakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manhuflaçu - Crato Esporte Clube 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manhuflaçu 83%, Crato Esporte Clube 17%.
Manhuflaçu - Crato Esporte Clube 0:16