Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC Corinthians Paulista 1910 Corinthians FCU
Normal Tactiek 442
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 16.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Davila geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lindomar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Farias is nu in balbezit. Farias haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Tupã verovert de bal door een tackle van achteren. Tupã passt de bal zonder na te denken. Zago bereikt de bal nog maar net als eerste. Farias verovert de bal door een tackle van achteren. Farias schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Lindomar kopt de bal weg. Andrada heeft problemen om de bal te vangen. da Silva is nu in balbezit. da Silva draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SC Corinthians Paulista 1910 - Corinthians FCU 1:0

12e minuut.
Farias passt de bal met de wreef. da Silva rent richting de bal. Zago is nu in balbezit. da Silva onderschept slim de pass. da Silva draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SC Corinthians Paulista 1910 - Corinthians FCU 2:0

20e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Pangaré niet meer kan verder spelen. Nunes komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Klungelig pakt Noronha de bal. Aragão is nu in balbezit. Aragão speelt de bal door. da Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. da Silva draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SC Corinthians Paulista 1910 - Corinthians FCU 3:0

33e minuut.
da Silva passt de bal met de wreef. Noronha bereikt de bal nog maar net als eerste. Tupã is nu in balbezit. Farias bereikt de bal nog maar net als eerste. Farias schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Aleixo rent richting de bal. Aleixo draait met de bal, schiet en ... Lemos kopt de bal weg. Daar is Noronha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Noronha geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Corinthians Paulista 1910 35%, Corinthians FCU 65%.
SC Corinthians Paulista 1910 - Corinthians FCU 3:0

64e minuut.
Valadares geeft een lange en hoge pass. Rosseto bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleixo rent richting de bal. Rosseto is nu in balbezit. Rosseto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Zago passt de bal zonder na te denken. Noronha rent richting de bal. Tupã is nu in balbezit. Noronha verovert de bal door een tackle van achteren. Noronha schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Corinthians Paulista 1910 52%, Corinthians FCU 48%.
SC Corinthians Paulista 1910 - Corinthians FCU 3:0