Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tijucal2 Atlético Sumareense F.C.
Normal Tactiek Thor
42% Balbezit 58%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 25
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.7 gemiddelde waardering 32.9
weak Schieten adequate
unsatisfactory Passen weak
average Verdedigen weak


2e minuut.
Kopaniecki passt de bal zonder na te denken. Brasília Amarela bereikt de bal nog maar net als eerste. Brasília Amarela passt de bal zonder na te denken. Kopaniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaniecki haalt uit met een fantastische trap. Tavares kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Pinceli bereikt de bal nog maar net als eerste. Brasília Amarela onderschept slim de pass. Brasília Amarela passt de bal zonder na te denken. Vilas Boas rent richting de bal. Vilas Boas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Jörnhem passt de bal met de wreef. Oger is nu in balbezit. Oger passt de bal zonder na te denken. Jörnhem heeft problemen om de bal te vangen. Jörnhem haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Telles rent richting de bal. Bulla onderschept slim de pass. Bulla met een sublieme pass. Vilas Boas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilas Boas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tijucal2 - Atlético Sumareense F.C. 0:1

21e minuut.
Telles bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilas Boas onderschept slim de pass. Vilas Boas speelt de bal door. Kopaniecki is nu in balbezit. Kopaniecki draait met de bal, schiet en ... Tavares bokst de bal weg.

25e minuut.
Vilas Boas heeft problemen om de bal te vangen. Kopaniecki met een sublieme pass. Daar is Touro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jörnhem rent richting de bal. Jörnhem draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Kopaniecki haalt uit met een fantastische trap. Jörnhem probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Touro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jörnhem is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jörnhem wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Telles onderschept slim de pass. Bulla speelt de bal door. Oger probeert naar een medespeler te passen. Vilas Boas is nu in balbezit. Vilas Boas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Figueira Camargo met een sublieme pass. Jörnhem rent richting de bal. Jörnhem passt de bal met de wreef. Vilas Boas rent richting de bal. Vilas Boas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Pinceli rent richting de bal. Brasília Amarela onderschept slim de pass. Brasília Amarela passt de bal met de wreef. Vilas Boas is nu in balbezit. Vilas Boas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Brasília Amarela verovert de bal door een tackle van achteren. Brasília Amarela passt de bal zonder na te denken. Vilas Boas bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Jörnhem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jörnhem schiet op doel. Tavares bokst de bal weg.

40e minuut.
Pangaré geeft een lange en hoge pass. Inworp. Brasília Amarela zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kopaniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaniecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tijucal2 78%, Atlético Sumareense F.C. 22%.
tijucal2 - Atlético Sumareense F.C. 0:1

47e minuut.
Kramer bereikt de bal nog maar net als eerste. Brasília Amarela verovert de bal door een tackle van achteren. Brasília Amarela geeft een lange en hoge pass. Kopaniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaniecki geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Brasília Amarela rent richting de bal. Brasília Amarela passt de bal in één keer door. Jörnhem heeft problemen om de bal te vangen. Vilas Boas rent richting de bal. Vilas Boas draait met de bal, schiet en ... Tavares kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Jörnhem probeert de bal aan de voet te houden. Vilas Boas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilas Boas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilas Boas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Klungelig pakt Kramer de bal. Kopaniecki is nu in balbezit. Kopaniecki geeft een lange en hoge pass. Jörnhem rent richting de bal. Jörnhem haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Pinceli bereikt de bal nog maar net als eerste. Brasília Amarela is nu in balbezit. Brasília Amarela speelt de bal door. Jörnhem rent richting de bal. Jörnhem draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Vilas Boas onderschept slim de pass. Kramer verovert de bal door een tackle van achteren. Pinceli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaniecki is nu in balbezit. Kopaniecki haalt uit met een fantastische trap. Tavares verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Jörnhem is nu in balbezit. Oger rent richting de bal. Telles rent richting de bal. Jörnhem rent richting de bal. Jörnhem geeft de bal voor. Tavares bokst de bal weg.

86e minuut.
Vilas Boas geeft een hoge lob. Kopaniecki is nu in balbezit. Kramer begaat een overtreding. Kramer krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tijucal2 75%, Atlético Sumareense F.C. 25%.
tijucal2 - Atlético Sumareense F.C. 0:1