Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC Corinthians Paulista 1910 tijucal2
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 25.3
unsatisfactory Schieten average
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


11e minuut.
Picoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Picoli met een sublieme pass. Zidanilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zidanilo haalt uit met een fantastische trap. Querubim probeert de bal met de borst te controleren. Rossignoli bokst de bal weg. Een oude blessure zorgt ervoor dat Rossignoli niet meer kan verder spelen. Tinoco komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Tupã met een sublieme pass. Lindomar bereikt de bal nog maar net als eerste. Telles tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Telles krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Cirilo onderschept slim de pass. Cirilo met een sublieme pass. Lemos is nu in balbezit. Zidanilo onderschept slim de pass. Zidanilo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Farias passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Tupã de bal. Picoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zidanilo is nu in balbezit. Zidanilo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Touro probeert de bal met de borst te controleren. da Silva is nu in balbezit. Telles rent richting de bal. da Silva onderschept slim de pass. da Silva draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SC Corinthians Paulista 1910 - tijucal2 1:0

44e minuut.
Barone met een snelle inworp. Aragão bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguiar is nu in balbezit. Picoli rent richting de bal. Picoli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Corinthians Paulista 1910 61%, tijucal2 39%.
SC Corinthians Paulista 1910 - tijucal2 1:0

49e minuut.
Pinceli geeft een lange en hoge pass. Cirilo is nu in balbezit. Cirilo probeert naar een medespeler te passen. Zidanilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zidanilo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Barone probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kramer is nu in balbezit. Peixoto begaat een overtreding. Peixoto krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Peixoto probeert naar een medespeler te passen. Barone bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguiar begaat een overtreding. Aguiar krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Peixoto kopt de bal weg. Daar is Telles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Picoli speelt de bal door. Zidanilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zidanilo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Barone speelt de bal door. Picoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Picoli probeert naar een medespeler te passen. Zidanilo rent richting de bal. Zidanilo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Corinthians Paulista 1910 53%, tijucal2 47%.
SC Corinthians Paulista 1910 - tijucal2 1:0