Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlético De Caxias Paranavaí
Normal Tactiek 442 ACP
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.2 gemiddelde waardering 33.8
poor Schieten average
weak Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


3e minuut.
Semmeling bereikt de bal nog maar net als eerste. Semmeling geeft de bal voor. Klungelig pakt Amado de bal. Mihu rent richting de bal. Mihu draait met de bal, schiet en ... Werner bokst de bal weg.

17e minuut.
Delle Fraine haalt uit met een fantastische trap. Gianasi probeert de bal aan de voet te houden. Amado onderschept slim de pass. Ebert rent richting de bal. Ebert haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Pessi is nu in balbezit. Turatto verovert de bal door een tackle van achteren. Turatto passt de bal in één keer door. Roel de Oliveira is nu in balbezit. Roel de Oliveira draait met de bal, schiet en ... Kiljan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Amado passt de bal in één keer door. Dias Branco heeft problemen om de bal te vangen. Delle Fraine verovert de bal door een tackle van achteren. Delle Fraine haalt uit met een fantastische trap. Werner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético De Caxias - Paranavaí 0:1

23e minuut.
Cordeiro met een sublieme pass. Amazonense rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Delle Fraine. Delle Fraine krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Mihu kopt de bal weg. Roel de Oliveira is nu in balbezit. Ebert begaat een overtreding. Ebert krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Turatto onderschept slim de pass. Thøgersen verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Turatto zal de hoekschop nemen. Semmeling kopt de bal weg. Kiljan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Kącki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sigiani is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sigiani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Dajti kopt de bal weg. Cordeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebert begaat een overtreding. Cordeiro raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

40e minuut.
Amado speelt de bal door. Sigiani rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pessi. Pessi krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Graber kopt de bal weg. Abrahim is nu in balbezit. Abrahim geeft een lange en hoge pass. Delle Fraine rent richting de bal. Delle Fraine haalt uit met een fantastische trap. Werner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético De Caxias 58%, Paranavaí 42%.
Atlético De Caxias - Paranavaí 0:1

47e minuut.
Kącki geeft een lange en hoge pass. Amazonense bereikt de bal nog maar net als eerste. Amazonense geeft een lange en hoge pass. Sigiani is nu in balbezit. Sigiani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Pessi passt de bal zonder na te denken. Thøgersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Thøgersen passt de bal zonder na te denken. Delle Fraine bereikt de bal nog maar net als eerste. Delle Fraine draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético De Caxias - Paranavaí 0:2

71e minuut.
Kącki speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cordova zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Turatto de bal. Turatto geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
do Amazonas met een snelle inworp. Klungelig pakt Roel de Oliveira de bal. Ebert is nu in balbezit. Roel de Oliveira onderschept slim de pass. Roel de Oliveira schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético De Caxias 67%, Paranavaí 33%.
Atlético De Caxias - Paranavaí 0:2