Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Santa Cruz FC1 Alve Verde Imponente FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.8 gemiddelde waardering 18.1
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Perebaldino is nu in balbezit. Porsche verovert de bal door een tackle van achteren. Porsche geeft een hoge lob. de Santana heeft problemen om de bal te vangen. de Santana schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Castelo Branco onderschept slim de pass. Castelo Branco geeft een lange en hoge pass. Soares Siqueira controleert de bal met de borst. de Santana is nu in balbezit. de Santana haalt uit met een fantastische trap. Silveira Tavares bokst de bal weg.

10e minuut.
Catarinense rent richting de bal. Pascoal bereikt de bal nog maar net als eerste. Catarinense is nu in balbezit. Paticumbum is nu in balbezit. Paticumbum geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Tubarão verovert de bal door een tackle van achteren. Tubarão probeert naar een medespeler te passen. de Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. de Santana draait met de bal, schiet en ... Silveira Tavares maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Soares Siqueira probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Cruz FC1 - Alve Verde Imponente FC 1:0

13e minuut.
Catarinense passt de bal zonder na te denken. Cogo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cogo geeft een hoge lob. Catarinense is nu in balbezit. Catarinense schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Gado is nu in balbezit. Castelo Branco onderschept slim de pass. Castelo Branco met een sublieme pass. Klungelig pakt de Santana de bal. de Santana haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Crepaldi met een harde bal richting middenveld. Gado kopt de bal weg. Chiqui-Chiqui heeft problemen om de bal te vangen. Catarinense is nu in balbezit. Catarinense draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santa Cruz FC1 47%, Alve Verde Imponente FC 53%.
Santa Cruz FC1 - Alve Verde Imponente FC 1:0

49e minuut.
de Santana rent richting de bal. Mauês verovert de bal door een tackle van achteren. Tubarão bereikt de bal nog maar net als eerste. de Santana rent richting de bal. de Santana schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Itaqui rent richting de bal. Cogo verovert de bal door een tackle van achteren. Cogo speelt de bal door. Catarinense rent richting de bal. Catarinense draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Santa Cruz FC1 - Alve Verde Imponente FC 1:1

56e minuut.
Catarinense bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidélis Régis is nu in balbezit. Catarinense rent richting de bal. Fidélis Régis rent richting de bal. Fidélis Régis schiet op doel. Crepaldi bokst de bal weg. Catarinense rent richting de bal. Catarinense haalt uit met een fantastische trap. Crepaldi probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Silveira Tavares trapt de bal weg van het doel. Weitoxem bereikt de bal nog maar net als eerste. Itaqui tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Itaqui krijgt een gele kaart. Weitoxem wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Weitoxem kan niet meer verder spelen. Espíndola komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Gado met een sublieme pass. Espíndola is nu in balbezit. Espíndola passt de bal met de wreef. Catarinense rent richting de bal. Catarinense haalt uit met een fantastische trap. Crepaldi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santa Cruz FC1 45%, Alve Verde Imponente FC 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Santa Cruz FC1 - Alve Verde Imponente FC 1:1