Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paranavaí tijucal2
442 ACP Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
9 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.3 gemiddelde waardering 25.7
adequate Schieten weak
adequate Passen unsatisfactory
weak Verdedigen average


5e minuut.
Dajti met een snelle inworp. Kramer rent richting de bal. Thøgersen verovert de bal door een tackle van achteren. Thøgersen geeft een hoge lob. Delle Fraine krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Tavares speelt de bal door. Pinceli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebert probeert naar een medespeler te passen. Delle Fraine bereikt de bal nog maar net als eerste. Delle Fraine haalt uit met een fantastische trap. Tavares probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Paranavaí - tijucal2 1:0

25e minuut.
Pessi passt de bal in één keer door. Mihu heeft problemen om de bal te vangen. Ebert probeert naar een medespeler te passen. Delle Fraine is nu in balbezit. Delle Fraine schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paranavaí 33%, tijucal2 67%.
Paranavaí - tijucal2 1:0

46e minuut.
Zidanilo passt de bal met de wreef. Mihu rent richting de bal. Mihu met een sublieme pass. Thøgersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Thøgersen geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Mihu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebert bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebert met een sublieme pass. Klungelig pakt Delle Fraine de bal. Delle Fraine draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paranavaí - tijucal2 2:0

55e minuut.
Aguiar bereikt de bal nog maar net als eerste. Dajti verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Zidanilo zijn tegenspeler op de grond. Zidanilo krijgt een gele kaart. Dajti raakt geblesseerd tijdens het duel. Dajti zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Delle Fraine kan de bal niet met de borst controleren. Delle Fraine haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Paranavaí - tijucal2 3:0

57e minuut.
Graber zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abrahim is nu in balbezit. Telles bereikt de bal nog maar net als eerste. Abrahim onderschept slim de pass. Abrahim geeft een lange en hoge pass. Paal! Tavares bokst de bal weg.

60e minuut.
Aguiar bereikt de bal nog maar net als eerste. Dajti verovert de bal door een tackle van achteren. Dajti geeft een lange en hoge pass. Delle Fraine is nu in balbezit. Delle Fraine schiet op doel. Tavares kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

62e minuut.
Pangaré geeft de bal voor. Aguiar kopt de bal weg. Picoli met een sublieme pass. Zidanilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zidanilo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Pessi is nu in balbezit. Pessi geeft de bal voor. Daar is Kramer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihu rent richting de bal. Mihu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Telles geeft de bal voor. Aguiar kopt de bal weg. Pessi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zidanilo rent richting de bal. Zidanilo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paranavaí 41%, tijucal2 59%.
Paranavaí - tijucal2 3:0