Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tijucal2 Corinthians FCU
Normal Tactiek 442
56% Balbezit 44%
44% Spel op eigen helft 56%
15 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.5 gemiddelde waardering 18.2
average Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


6e minuut.
Picoli onderschept slim de pass. Picoli probeert naar een medespeler te passen. Zidanilo heeft problemen om de bal te vangen. Zidanilo draait met de bal, schiet en ... Andrada probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Rosseto is nu in balbezit. Pinceli onderschept slim de pass. Paraiso speelt de bal door. Aguiar rent richting de bal. Aguiar haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tijucal2 44%, Corinthians FCU 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
tijucal2 - Corinthians FCU 0:0

47e minuut.
Aleixo is nu in balbezit. Touro is nu in balbezit. Telles is nu in balbezit. Aleixo verovert de bal door een tackle van achteren. Aleixo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Picoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Picoli probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zago, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zidanilo rent richting de bal. Zidanilo schiet op doel. Pangaré bokst de bal weg.

53e minuut.
Cirilo met een snelle inworp. Picoli is nu in balbezit. Picoli geeft een hoge lob. Aguiar heeft problemen om de bal te vangen. Aguiar geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Pinceli rent richting de bal. Pinceli passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Poeta de bal onder controle te krijgen. Picoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Picoli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Pinceli probeert naar een medespeler te passen. Kramer is nu in balbezit. Kramer geeft de bal voor. Zidanilo is nu in balbezit. Zidanilo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Paraiso is nu in balbezit. Pinceli onderschept slim de pass. Pinceli geeft de bal voor. Zidanilo is nu in balbezit. Zidanilo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tijucal2 44%, Corinthians FCU 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
tijucal2 - Corinthians FCU 0:0