Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlético Sumareense F.C. Atlético De Caxias
Thor Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
26% Spel op eigen helft 74%
34 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.2 gemiddelde waardering 21.2
adequate Schieten weak
weak Passen weak
average Verdedigen poor


2e minuut.
Cordeiro verovert de bal door een tackle van achteren. Bulla met een sublieme pass. Vilas Boas bereikt de bal nog maar net als eerste. Jörnhem is nu in balbezit. Jörnhem haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Bulla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulla speelt de bal door. Oger probeert naar een medespeler te passen. Jörnhem bereikt de bal nog maar net als eerste. Jörnhem draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Werner met een harde bal richting middenveld. Roel de Oliveira kopt de bal weg. Klungelig pakt Cruz de bal. Sigiani rent richting de bal. Sigiani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Sumareense F.C. - Atlético De Caxias 0:1

24e minuut.
Cordeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Jörnhem onderschept slim de pass. Vilas Boas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilas Boas haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Gianasi de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Atlético Sumareense F.C. - Atlético De Caxias 1:1

25e minuut.
Amado geeft de bal voor. Oger is nu in balbezit. Oger passt de bal met de wreef. Jörnhem rent richting de bal. Jörnhem draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Daar is Amado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Werner speelt de bal door. Oger kopt de bal weg. Jörnhem rent richting de bal. Jörnhem schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kopaniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaniecki haalt uit met een fantastische trap. Werner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Brasília Amarela geeft een hoge lob. Dias Branco probeert de bal aan de voet te houden. Jörnhem rent richting de bal. Jörnhem haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Sumareense F.C. - Atlético De Caxias 2:1

31e minuut.
Roel de Oliveira probeert naar een medespeler te passen. Sigiani heeft problemen om de bal te vangen. Roel de Oliveira is nu in balbezit. Vilas Boas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilas Boas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Klungelig pakt Figueira Camargo de bal. Cruz speelt de bal door. Vilas Boas bereikt de bal nog maar net als eerste. Jörnhem is nu in balbezit. Jörnhem draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Jörnhem bereikt de bal nog maar net als eerste. Gianasi verovert de bal door een tackle van achteren. Gianasi geeft een hoge lob. Kopaniecki rent richting de bal. Kopaniecki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Werner met een harde bal richting middenveld. Bulla kopt de bal weg. Vilas Boas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilas Boas schiet op doel. Werner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Sumareense F.C. - Atlético De Caxias 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Sumareense F.C. 24%, Atlético De Caxias 76%.
Atlético Sumareense F.C. - Atlético De Caxias 3:1

47e minuut.
Vilas Boas rent richting de bal. Amado onderschept slim de pass. Amado passt de bal met de wreef. Brasília Amarela rent richting de bal. Brasília Amarela passt de bal zonder na te denken. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Ladini probeert naar een medespeler te passen. Jörnhem bereikt de bal nog maar net als eerste. Jörnhem passt de bal met de wreef. Vilas Boas is nu in balbezit. Vilas Boas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Turatto probeert naar een medespeler te passen. Bulla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulla met een sublieme pass. Jörnhem bereikt de bal nog maar net als eerste. Jörnhem haalt uit met een fantastische trap. Werner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jörnhem bereikt de bal nog maar net als eerste. Jörnhem draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Sumareense F.C. - Atlético De Caxias 4:1

71e minuut.
Cordova kopt de bal weg. Rollando geeft de bal voor. Kopaniecki heeft problemen om de bal te vangen. Vilas Boas rent richting de bal. Vilas Boas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Ladini met de inworp. Brasília Amarela bereikt de bal nog maar net als eerste. Brasília Amarela passt de bal in één keer door. Kopaniecki rent richting de bal. Kopaniecki schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Sumareense F.C. - Atlético De Caxias 5:1

83e minuut.
Figueira Camargo passt de bal in één keer door. Daar is Oger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oger probeert naar een medespeler te passen. Vilas Boas rent richting de bal. Vilas Boas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Jörnhem heeft problemen om de bal te vangen. Vilas Boas rent richting de bal. Vilas Boas speelt de bal door. Jörnhem bereikt de bal nog maar net als eerste. Jörnhem haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Sumareense F.C. 27%, Atlético De Caxias 73%.
Atlético Sumareense F.C. - Atlético De Caxias 5:1