Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlético De Caxias Atlético Sumareense F.C.
Normal Tactiek Thor
38% Balbezit 62%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 34.1
weak Schieten adequate
weak Passen weak
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Vilas Boas is nu in balbezit. Dias Branco bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilas Boas onderschept slim de pass. Vilas Boas heeft problemen om de bal te vangen. Vilas Boas draait met de bal, schiet en ... Werner bokst de bal weg.

4e minuut.
Oger speelt de bal door. Daar is Kopaniecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopaniecki speelt de bal door. Jörnhem rent richting de bal. Jörnhem haalt uit met een fantastische trap. Werner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético De Caxias - Atlético Sumareense F.C. 0:1

7e minuut.
Cordova kopt de bal weg. Gianasi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vilas Boas rent richting de bal. Vilas Boas schiet op doel. Werner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Cruz passt de bal met de wreef. Daar is Vilas Boas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jörnhem bereikt de bal nog maar net als eerste. Jörnhem schiet op doel. Werner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético De Caxias - Atlético Sumareense F.C. 0:2

26e minuut.
Vilas Boas rent richting de bal. Jörnhem rent richting de bal. Jörnhem speelt de bal door. Kopaniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaniecki draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Jörnhem speelt de bal door. Kopaniecki is nu in balbezit. Amado legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kopaniecki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vilas Boas kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético De Caxias - Atlético Sumareense F.C. 0:3

31e minuut.
Roel de Oliveira kopt de bal weg. Rollando bereikt de bal nog maar net als eerste. de Almeida begaat een overtreding. de Almeida krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Rollando raakt geblesseerd tijdens het duel. Ladini zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Jörnhem probeert de bal aan de voet te houden. Patrocínio rent richting de bal. Jörnhem verovert de bal door een tackle van achteren. Jörnhem haalt uit met een fantastische trap. Werner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético De Caxias - Atlético Sumareense F.C. 0:4

33e minuut.
Bulla verovert de bal door een tackle van achteren. Bulla geeft de bal voor. Daar is Patrocínio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jörnhem rent richting de bal. Jörnhem schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Inworp. Brasília Amarela zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. de Almeida is nu in balbezit. Kopaniecki onderschept slim de pass. Kopaniecki haalt uit met een fantastische trap. Werner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Gianasi geeft een hoge lob. Inworp. Oger met een snelle inworp. Jörnhem is nu in balbezit. Jörnhem schiet op doel. Werner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Brasília Amarela onderschept slim de pass. Brasília Amarela speelt de bal door. Vilas Boas rent richting de bal. Kopaniecki rent richting de bal. Kopaniecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Vilas Boas probeert naar een medespeler te passen. Jörnhem is nu in balbezit. Jörnhem geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Gianasi de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Turatto probeert naar een medespeler te passen. Cordova met een sublieme pass. Patrocínio bereikt de bal nog maar net als eerste. Jörnhem verovert de bal door een tackle van achteren. Jörnhem haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético De Caxias 79%, Atlético Sumareense F.C. 21%.
Atlético De Caxias - Atlético Sumareense F.C. 0:4

55e minuut.
de Almeida rent richting de bal. Brasília Amarela verovert de bal door een tackle van achteren. Brasília Amarela probeert naar een medespeler te passen. Kopaniecki rent richting de bal. Kopaniecki haalt uit met een fantastische trap. Werner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Klungelig pakt Bulla de bal. Bulla speelt de bal door. Vilas Boas is nu in balbezit. Kopaniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaniecki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
de Almeida rent richting de bal. de Almeida passt de bal zonder na te denken. Bulla probeert naar een medespeler te passen. Vilas Boas is nu in balbezit. Vilas Boas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Werner trapt de bal weg van het doel. Bulla kopt de bal weg. Daar is Patrocínio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jörnhem rent richting de bal. Jörnhem draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético De Caxias 75%, Atlético Sumareense F.C. 25%.
Atlético De Caxias - Atlético Sumareense F.C. 0:4