Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Santa Cruz FC1 Perna de Pau FC
Normal Tactiek 433
46% Balbezit 54%
68% Spel op eigen helft 32%
6 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.7 gemiddelde waardering 23.5
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen matig
slecht Verdedigen zwak


5e minuut.
Polenta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. da Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. da Silva geeft de bal voor. Lisboa kan de bal niet met de borst controleren. Lisboa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
de Santana rent richting de bal. Ximenes onderschept slim de pass. Amorim onderschept slim de pass. Amorim haalt uit met een fantastische trap. Belfort probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Cruz FC1 - Perna de Pau FC 1:0

44e minuut.
Reis verovert de bal door een tackle van achteren. Reis probeert naar een medespeler te passen. Lisboa is nu in balbezit. Lisboa draait met de bal, schiet en ... Paal!

45e minuut.
de Santana verovert de bal door een tackle van achteren. de Santana passt de bal met de wreef. Amorim rent richting de bal. Amorim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Cruz FC1 - Perna de Pau FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santa Cruz FC1 68%, Perna de Pau FC 32%.
Santa Cruz FC1 - Perna de Pau FC 2:0

65e minuut.
Klungelig pakt Amorim de bal. Porsche rent richting de bal. Porsche passt de bal zonder na te denken. de Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. de Santana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Cruz FC1 - Perna de Pau FC 3:0

82e minuut.
Ragi bereikt de bal nog maar net als eerste. Castelo Branco rent richting de bal. Castelo Branco passt de bal met de wreef. de Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. de Santana schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santa Cruz FC1 68%, Perna de Pau FC 32%.
Santa Cruz FC1 - Perna de Pau FC 3:0