Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Toque Me Voy Atlético Sumareense F.C.
Normal Tactiek Thor
41% Balbezit 59%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 45
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 33.7
slecht Schieten goed
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


6e minuut.
Brasília Amarela probeert naar een medespeler te passen. Oger is nu in balbezit. Oger passt de bal zonder na te denken. Kopaniecki is nu in balbezit. Kopaniecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Ambrona met een harde bal richting middenveld. Bulla rent richting de bal. Bulla passt de bal met de wreef. Vilas Boas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilas Boas draait met de bal, schiet en ... Ambrona verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Vilas Boas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vilas Boas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Kopaniecki kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Laranjeira de bal onder controle te krijgen. Vilas Boas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilas Boas draait met de bal, schiet en ... Ambrona werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Toque Me Voy - Atlético Sumareense F.C. 0:1

12e minuut.
Ladini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelotas begaat een overtreding. Ladini raakt geblesseerd tijdens het duel. Ladini met een snel genomen vrije trap. Jörnhem is nu in balbezit. Kopaniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaniecki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Brasília Amarela bereikt de bal nog maar net als eerste. Brasília Amarela passt de bal zonder na te denken. Jörnhem is nu in balbezit. Jörnhem geeft de bal voor. Kopaniecki krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Oger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jörnhem rent richting de bal. Jörnhem passt de bal in één keer door. Vilas Boas rent richting de bal. Vilas Boas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Toque Me Voy - Atlético Sumareense F.C. 0:2

21e minuut.
Pelotas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Brasília Amarela bereikt de bal nog maar net als eerste. Brasília Amarela passt de bal met de wreef. Kopaniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaniecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Doeltrap. Cocão met een harde bal richting middenveld. Brasília Amarela kopt de bal weg. Vilas Boas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilas Boas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Jörnhem bereikt de bal nog maar net als eerste. Jörnhem schiet op doel. Camargos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Brasília Amarela geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jörnhem is nu in balbezit. Jörnhem draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Toque Me Voy - Atlético Sumareense F.C. 0:3

28e minuut.
Serelepe probeert naar een medespeler te passen. Claudiano met een sublieme pass. Bulla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulla geeft een lange en hoge pass. Kopaniecki rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kopaniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaniecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Toque Me Voy - Atlético Sumareense F.C. 0:4

33e minuut.
Ambrona met een harde bal richting middenveld. Oger kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Giovennazzi de bal onder controle te krijgen. Jörnhem rent richting de bal. Jörnhem draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Camargos is nu in balbezit. Brasília Amarela is nu in balbezit. Brasília Amarela passt de bal zonder na te denken. Daar is Kopaniecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopaniecki draait met de bal, schiet en ... Ambrona verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Serelepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulla onderschept slim de pass. Bulla geeft een lange en hoge pass. Jörnhem bereikt de bal nog maar net als eerste. Jörnhem haalt uit met een fantastische trap. Ambrona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ambrona met een sublieme pass. Camargos kopt de bal weg. Jörnhem bereikt de bal nog maar net als eerste. Jörnhem draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Toque Me Voy - Atlético Sumareense F.C. 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toque Me Voy 85%, Atlético Sumareense F.C. 15%.
Toque Me Voy - Atlético Sumareense F.C. 0:5

49e minuut.
Brasília Amarela probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Oger de bal. Oger passt de bal zonder na te denken. Kopaniecki rent richting de bal. Kopaniecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Giovennazzi rent richting de bal. Bulla geeft de bal voor. Cocão heeft problemen om de bal te vangen. Vilas Boas is nu in balbezit. Vilas Boas schiet op doel. Ambrona verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cocão bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilas Boas onderschept slim de pass. Vilas Boas draait met de bal, schiet en ... Ambrona verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kopaniecki is nu in balbezit. Kopaniecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Toque Me Voy - Atlético Sumareense F.C. 0:6

60e minuut.
Bulla speelt de bal door. Vilas Boas is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Camargos. Camargos krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Caovila speelt de bal door. Klungelig pakt Camargos de bal. Brasília Amarela verovert de bal door een tackle van achteren. Vilas Boas rent richting de bal. Vilas Boas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Toque Me Voy - Atlético Sumareense F.C. 0:7

70e minuut.
Camargos rent richting de bal. Oger onderschept slim de pass. Oger geeft een lange en hoge pass. Kopaniecki is nu in balbezit. Kopaniecki schiet op doel. De bal raakt de paal. Giovennazzi kopt de bal weg. Kopaniecki rent richting de bal. Kopaniecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Kopaniecki rent richting de bal. Kopaniecki passt de bal met de wreef. Caovila rent richting de bal. Vilas Boas onderschept slim de pass. Vilas Boas schiet op doel. Ambrona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Kopaniecki probeert de bal aan de voet te houden. Jörnhem bereikt de bal nog maar net als eerste. Jörnhem geeft een lange en hoge pass. Kopaniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaniecki draait met de bal, schiet en ... Ambrona verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kopaniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaniecki schiet op doel. Ambrona maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Toque Me Voy - Atlético Sumareense F.C. 0:8

85e minuut.
Giovennazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Giovennazzi met een sublieme pass. Bulla probeert naar een medespeler te passen. Kopaniecki is nu in balbezit. Kopaniecki schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Toque Me Voy - Atlético Sumareense F.C. 0:9

87e minuut.
Klungelig pakt Camargos de bal. Brasília Amarela rent richting de bal. Brasília Amarela probeert naar een medespeler te passen. Kopaniecki is nu in balbezit. Kopaniecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Toque Me Voy - Atlético Sumareense F.C. 0:10

90e minuut.
Klungelig pakt Jörnhem de bal. Jörnhem passt de bal met de wreef. Bulla speelt de bal door. Kopaniecki is nu in balbezit. Kopaniecki haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Toque Me Voy - Atlético Sumareense F.C. 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toque Me Voy 80%, Atlético Sumareense F.C. 20%.
Toque Me Voy - Atlético Sumareense F.C. 0:11