Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alve Verde Imponente FC Paranavaí
Normal Tactiek 442 ACP
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
2 Doelpogingen 23
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 33.1
slecht Schieten goed
waardeloos Passen matig
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Pessi rent richting de bal. Fidélis Régis verovert de bal door een tackle van achteren. Dajti maakt een afschuwelijke overtreding. Dajti krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Weitoxem rent richting de bal. Weitoxem passt de bal zonder na te denken. Delle Fraine rent richting de bal. Delle Fraine haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Thøgersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Thøgersen geeft de bal voor. Cogo heeft problemen om de bal te vangen. Thøgersen geeft de bal voor. Delle Fraine krijgt zijn hoofd ertegen. Silveira Tavares probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Alve Verde Imponente FC - Paranavaí 0:1

10e minuut.
Perebaldino rent richting de bal. Mihu verovert de bal door een tackle van achteren. Perebaldino begaat een overtreding. Perebaldino krijgt een gele kaart. Mihu raakt geblesseerd tijdens het duel. Graber komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Alve Verde Imponente FC - Paranavaí 0:2

14e minuut.
Pessi passt de bal in één keer door. Abrahim is nu in balbezit. Abrahim met een sublieme pass. Mihu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihu haalt uit met een fantastische trap. Silveira Tavares verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Delle Fraine is nu in balbezit. Delle Fraine haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alve Verde Imponente FC - Paranavaí 0:3

21e minuut.
Graber probeert naar een medespeler te passen. Abrahim bereikt de bal nog maar net als eerste. Abrahim probeert naar een medespeler te passen. Mihu rent richting de bal. Mihu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Silveira Tavares geeft een lange en hoge pass. Inworp. Abrahim zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Delle Fraine is nu in balbezit. Delle Fraine geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Perebaldino passt de bal in één keer door. Thøgersen speelt de bal door. Delle Fraine is nu in balbezit. Delle Fraine haalt uit met een fantastische trap. Silveira Tavares probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Abrahim verovert de bal door een tackle van achteren. Abrahim speelt de bal door. Delle Fraine bereikt de bal nog maar net als eerste. Delle Fraine haalt uit met een fantastische trap. Soares Siqueira probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Dajti met een snelle inworp. Thøgersen is nu in balbezit. Thøgersen geeft een lange en hoge pass. Delle Fraine krijgt zijn hoofd ertegen. Silveira Tavares maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alve Verde Imponente FC - Paranavaí 0:4

36e minuut.
Gado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delle Fraine onderschept slim de pass. Delle Fraine passt de bal met de wreef. Mihu is nu in balbezit. Mihu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alve Verde Imponente FC - Paranavaí 0:5

36e minuut.
Catarinense met een sublieme pass. Fidélis Régis is nu in balbezit. Delle Fraine met een sublieme pass. Catarinense bereikt de bal nog maar net als eerste. Catarinense schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Kiljan met een harde bal richting middenveld. Ebert kopt de bal weg. Weitoxem is nu in balbezit. Mihu verovert de bal door een tackle van achteren. Mihu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alve Verde Imponente FC - Paranavaí 0:6

41e minuut.
Delle Fraine rent richting de bal. Ebert is nu in balbezit. Ebert passt de bal in één keer door. Mihu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alve Verde Imponente FC - Paranavaí 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alve Verde Imponente FC 69%, Paranavaí 31%.
Alve Verde Imponente FC - Paranavaí 0:7

47e minuut.
Perebaldino kopt de bal weg. Kącki probeert de bal aan de voet te houden. Pessi probeert naar een medespeler te passen. Delle Fraine bereikt de bal nog maar net als eerste. Delle Fraine draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alve Verde Imponente FC - Paranavaí 0:8

61e minuut.
Thøgersen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mihu is nu in balbezit. Delle Fraine is nu in balbezit. Delle Fraine draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alve Verde Imponente FC - Paranavaí 0:9

61e minuut.
Mihu verovert de bal door een tackle van achteren. Perebaldino rent richting de bal. Ebert rent richting de bal. Fidélis Régis verovert de bal door een tackle van achteren. Fidélis Régis schiet op doel. Kiljan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Fidélis Régis rent richting de bal. Pessi verovert de bal door een tackle van achteren. Pessi geeft de bal voor. Delle Fraine bereikt de bal nog maar net als eerste. Delle Fraine haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Delle Fraine passt de bal zonder na te denken. Ebert bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebert passt de bal zonder na te denken. Delle Fraine is nu in balbezit. Delle Fraine haalt uit met een fantastische trap. Silveira Tavares bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Mauês heeft problemen om de bal te vangen. Delle Fraine is nu in balbezit. Delle Fraine passt de bal in één keer door. Mihu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Cogo met een sublieme pass. Pessi probeert naar een medespeler te passen. Fidélis Régis probeert de bal aan de voet te houden. Delle Fraine is nu in balbezit. Delle Fraine schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Mihu kopt de bal weg. Delle Fraine bereikt de bal nog maar net als eerste. Soares Siqueira begaat een overtreding. Delle Fraine is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Graber wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alve Verde Imponente FC 56%, Paranavaí 44%.
Alve Verde Imponente FC - Paranavaí 0:9