Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tijucal2 RONSHOW94
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
37% Spel op eigen helft 63%
14 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.4 gemiddelde waardering 14.5
matig Schieten hopeloos
waardeloos Passen waardeloos
zwak Verdedigen zwak


7e minuut.
Pinceli speelt de bal door. Telles speelt de bal door. Zidanilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Picoli is nu in balbezit. Picoli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tijucal2 - RONSHOW94 1:0

11e minuut.
Picoli passt de bal zonder na te denken. Zidanilo rent richting de bal. Zidanilo haalt uit met een fantastische trap. Custódio probeert de bal aan de voet te houden. Milos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
tijucal2 - RONSHOW94 2:0

17e minuut.
Zidanilo heeft problemen om de bal te vangen. Picoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zidanilo is nu in balbezit. Picoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Picoli draait met de bal, schiet en ... Milos bokst de bal weg.

28e minuut.
Aguiar verovert de bal door een tackle van achteren. Aguiar probeert naar een medespeler te passen. Picoli is nu in balbezit. Zidanilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zidanilo draait met de bal, schiet en ... Milos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Laranja de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tijucal2 - RONSHOW94 3:0

36e minuut.
Telles is nu in balbezit. Telles probeert naar een medespeler te passen. Zidanilo is nu in balbezit. Zidanilo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tijucal2 - RONSHOW94 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tijucal2 33%, RONSHOW94 67%.
tijucal2 - RONSHOW94 4:0

46e minuut.
Cirilo rent richting de bal. Cirilo passt de bal in één keer door. Zidanilo rent richting de bal. Picoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Picoli haalt uit met een fantastische trap. Paal!

48e minuut.
Aguiar geeft een lange en hoge pass. Telles kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Cirilo de bal onder controle te krijgen. Zidanilo is nu in balbezit. Zidanilo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

62e minuut.
Kramer geeft een lange en hoge pass. Custódio bereikt de bal nog maar net als eerste. Picoli verovert de bal door een tackle van achteren. Picoli schiet op doel. Milos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tijucal2 - RONSHOW94 5:0

73e minuut.
Pacheco haalt uit met een fantastische trap. Beletti geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Telles de bal onder controle te krijgen. Colméia bereikt de bal nog maar net als eerste. Colméia draait met de bal, schiet en ... Tavares verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tijucal2 - RONSHOW94 5:1

79e minuut.
Pacheco is nu in balbezit. Telles rent richting de bal. Telles probeert naar een medespeler te passen. Picoli is nu in balbezit. Picoli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tijucal2 42%, RONSHOW94 58%.
tijucal2 - RONSHOW94 5:1