Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Santa Cruz FC1 Atlético De Caxias
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 21.2
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Porsche geeft een lange en hoge pass. Castelo Branco is nu in balbezit. Castelo Branco met een sublieme pass. Klungelig pakt de Santana de bal. de Santana haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Zagalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sigiani onderschept slim de pass. Roel de Oliveira bereikt de bal nog maar net als eerste. Sigiani is nu in balbezit. Sigiani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Cruz FC1 - Atlético De Caxias 0:1

23e minuut.
Zagalo met een snelle inworp. Castelo Branco bereikt de bal nog maar net als eerste. Castelo Branco passt de bal in één keer door. Pontes de Sá rent richting de bal. Pontes de Sá draait met de bal, schiet en ... Werner bokst de bal weg.

28e minuut.
Porsche probeert naar een medespeler te passen. Pascoal bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascoal probeert naar een medespeler te passen. de Santana is nu in balbezit. de Santana draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Roel de Oliveira passt de bal met de wreef. Turatto rent richting de bal. Pascoal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pascoal krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santa Cruz FC1 61%, Atlético De Caxias 39%.
Santa Cruz FC1 - Atlético De Caxias 0:1

48e minuut.
Cordova geeft een hoge lob. Inworp. Castor met een snelle inworp. de Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. de Santana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Santa Cruz FC1 - Atlético De Caxias 1:1

50e minuut.
Dias Branco is nu in balbezit. de Santana verovert de bal door een tackle van achteren. Cordeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. de Santana onderschept slim de pass. de Santana schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Porsche bereikt de bal nog maar net als eerste. Pontes de Sá bereikt de bal nog maar net als eerste. Patrocínio onderschept slim de pass. Pontes de Sá is nu in balbezit. Pontes de Sá schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Klungelig pakt Cordova de bal. Cordova geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Chiqui-Chiqui de bal. Sigiani is nu in balbezit. Sigiani haalt uit met een fantastische trap. Crepaldi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Cruz FC1 - Atlético De Caxias 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santa Cruz FC1 44%, Atlético De Caxias 56%.
Santa Cruz FC1 - Atlético De Caxias 1:2