Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlético De Caxias Santa Cruz FC1
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
37% Spel op eigen helft 63%
16 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten average
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Pascoal geeft een hoge lob. Inworp. Turatto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Roel de Oliveira rent richting de bal. Roel de Oliveira draait met de bal, schiet en ... Crepaldi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
de Santana rent richting de bal. Amorim bereikt de bal nog maar net als eerste. de Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Amorim is nu in balbezit. Amorim draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Amorim controleert de bal met de borst. Roel de Oliveira bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Amorim. Roel de Oliveira wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Roel de Oliveira kan niet meer verder spelen. Medina komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Cordeiro kopt de bal weg. Medina rent richting de bal. Porsche rent richting de bal. Medina verovert de bal door een tackle van achteren. Medina schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Amorim bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordeiro onderschept slim de pass. de Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Amorim is nu in balbezit. Amorim draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Medina rent richting de bal. Medina schiet op doel. Klungelig pakt Chiqui-Chiqui de bal. Sigiani is nu in balbezit. Sigiani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético De Caxias - Santa Cruz FC1 1:0

45e minuut.
Sigiani draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Chiqui-Chiqui de bal onder controle te krijgen. Crepaldi probeert wanhopig de bal te grijpen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, do Amazonas zal de hoekschop nemen. Crepaldi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético De Caxias 34%, Santa Cruz FC1 66%.
Atlético De Caxias - Santa Cruz FC1 1:0

47e minuut.
Itaqui passt de bal in één keer door. Castor rent richting de bal. Met opzet legt Cordeiro zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Cordeiro moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Cordeiro schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pascoal met een snelle inworp. Itaqui bereikt de bal nog maar net als eerste. Medina onderschept slim de pass. Medina schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético De Caxias 40%, Santa Cruz FC1 60%.
Atlético De Caxias - Santa Cruz FC1 1:0