Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlético Sumareense F.C. Alve Verde Imponente FC
Thor Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
25% Spel op eigen helft 75%
25 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.5 gemiddelde waardering 18
adequate Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Kopaniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mauês probeert naar een medespeler te passen. Kopaniecki is nu in balbezit. Kopaniecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Sumareense F.C. - Alve Verde Imponente FC 1:0

4e minuut.
Soares Siqueira rent richting de bal. Soares Siqueira passt de bal in één keer door. Mauês heeft problemen om de bal te vangen. Kopaniecki rent richting de bal. Kopaniecki haalt uit met een fantastische trap. Silveira Tavares verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Soares Siqueira probeert naar een medespeler te passen. Oger is nu in balbezit. Oger passt de bal met de wreef. Jörnhem bereikt de bal nog maar net als eerste. Jörnhem schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Sumareense F.C. - Alve Verde Imponente FC 2:0

17e minuut.
Brasília Amarela passt de bal met de wreef. Kopaniecki rent richting de bal. Kopaniecki geeft een lange en hoge pass. Vilas Boas rent richting de bal. Vilas Boas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Bulla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulla passt de bal zonder na te denken. Weitoxem rent richting de bal. Vilas Boas onderschept slim de pass. Vilas Boas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Mauês geeft een lange en hoge pass. Oger rent richting de bal. Oger probeert naar een medespeler te passen. Jörnhem rent richting de bal. Jörnhem schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Sumareense F.C. - Alve Verde Imponente FC 3:0

32e minuut.
Perebaldino rent richting de bal. Kopaniecki verovert de bal door een tackle van achteren. Kopaniecki probeert naar een medespeler te passen. Vilas Boas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilas Boas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Bulla bereikt de bal nog maar net als eerste. Perebaldino bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulla verovert de bal door een tackle van achteren. Vilas Boas rent richting de bal. Vilas Boas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Sumareense F.C. - Alve Verde Imponente FC 4:0

35e minuut.
Vilas Boas heeft problemen om de bal te vangen. Kopaniecki rent richting de bal. Catarinense tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Catarinense krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Brasília Amarela met een sublieme pass. Kopaniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mauês legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kopaniecki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Vilas Boas neemt zijn aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Sumareense F.C. 27%, Alve Verde Imponente FC 73%.
Atlético Sumareense F.C. - Alve Verde Imponente FC 4:0

47e minuut.
Kopaniecki verovert de bal door een tackle van achteren. Brasília Amarela is nu in balbezit. Kopaniecki rent richting de bal. Vilas Boas is nu in balbezit. Vilas Boas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Bulla geeft de bal voor. Kopaniecki kopt de bal weg. Vilas Boas rent richting de bal. Vilas Boas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Silveira Tavares met een harde bal richting middenveld. Oger kopt de bal weg. Jörnhem bereikt de bal nog maar net als eerste. Jörnhem haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Oger met de inworp. Jörnhem rent richting de bal. Jörnhem passt de bal zonder na te denken. Vilas Boas rent richting de bal. Vilas Boas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Silveira Tavares trapt de bal weg van het doel. Bulla is nu in balbezit. Bulla passt de bal met de wreef. Vilas Boas heeft problemen om de bal te vangen. Vilas Boas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Paticumbum probeert naar een medespeler te passen. Oger rent richting de bal. Oger met een sublieme pass. Jörnhem rent richting de bal. Jörnhem haalt uit met een fantastische trap. Silveira Tavares probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Ladini kopt de bal weg. Brasília Amarela bereikt de bal nog maar net als eerste. Brasília Amarela probeert naar een medespeler te passen. Vilas Boas is nu in balbezit. Vilas Boas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Sumareense F.C. - Alve Verde Imponente FC 5:0

75e minuut.
Vilas Boas verovert de bal door een tackle van achteren. Vilas Boas passt de bal in één keer door. Brasília Amarela is nu in balbezit. Kopaniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaniecki haalt uit met een fantastische trap. Silveira Tavares kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Sumareense F.C. 23%, Alve Verde Imponente FC 77%.
Atlético Sumareense F.C. - Alve Verde Imponente FC 5:0