Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alve Verde Imponente FC Atlético Sumareense F.C.
Normal Tactiek Thor
36% Balbezit 64%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 35
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 34.5
poor Schieten good
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen weak


10e minuut.
Daar is Weitoxem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bulla rent richting de bal. Bulla probeert naar een medespeler te passen. Jörnhem rent richting de bal. Jörnhem draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Gado is nu in balbezit. Oger bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gado. Gado krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Bulla probeert naar een medespeler te passen. Oger bereikt de bal nog maar net als eerste. Oger geeft de bal voor. Vilas Boas rent richting de bal. Vilas Boas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Brasília Amarela onderschept slim de pass. Brasília Amarela heeft problemen om de bal te vangen. Brasília Amarela met een sublieme pass. Kopaniecki is nu in balbezit. Kopaniecki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Brasília Amarela passt de bal in één keer door. Kopaniecki rent richting de bal. Kopaniecki passt de bal in één keer door. Vilas Boas is nu in balbezit. Vilas Boas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alve Verde Imponente FC - Atlético Sumareense F.C. 0:1

22e minuut.
Kopaniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaniecki passt de bal met de wreef. Weitoxem rent richting de bal. Jörnhem bereikt de bal nog maar net als eerste. Jörnhem schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Gado bereikt de bal nog maar net als eerste. Jörnhem verovert de bal door een tackle van achteren. Vilas Boas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilas Boas draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Soares Siqueira de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Oger zal de hoekschop nemen. Kopaniecki rent richting de bal. Kopaniecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alve Verde Imponente FC - Atlético Sumareense F.C. 0:2

32e minuut.
Catarinense passt de bal met de wreef. Vilas Boas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaniecki rent richting de bal. Jörnhem bereikt de bal nog maar net als eerste. Jörnhem haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alve Verde Imponente FC - Atlético Sumareense F.C. 0:3

33e minuut.
Daar is Fidélis Régis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jörnhem bereikt de bal nog maar net als eerste. Catarinense tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Catarinense krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Fidélis Régis is nu in balbezit. Bulla rent richting de bal. Bulla geeft een lange en hoge pass. Jörnhem bereikt de bal nog maar net als eerste. Jörnhem haalt uit met een fantastische trap. Silveira Tavares verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alve Verde Imponente FC 81%, Atlético Sumareense F.C. 19%.
Alve Verde Imponente FC - Atlético Sumareense F.C. 0:3

53e minuut.
Cogo geeft een lange en hoge pass. Cruz kopt de bal weg. Vilas Boas rent richting de bal. Jörnhem rent richting de bal. Jörnhem haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Alve Verde Imponente FC - Atlético Sumareense F.C. 0:4

61e minuut.
Soares Siqueira geeft de bal voor. Jörnhem is nu in balbezit. Vilas Boas rent richting de bal. Vilas Boas draait met de bal, schiet en ... Silveira Tavares maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Ladini geeft een hoge lob. Kopaniecki is nu in balbezit. Kopaniecki met een sublieme pass. Jörnhem bereikt de bal nog maar net als eerste. Jörnhem schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Oger probeert naar een medespeler te passen. Brasília Amarela rent richting de bal. Brasília Amarela met een sublieme pass. Kopaniecki rent richting de bal. Kopaniecki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Oger rent richting de bal. Gado verovert de bal door een tackle van achteren. Jörnhem tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jörnhem krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Ladini is nu in balbezit. Ladini geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Soares Siqueira de bal. Jörnhem bereikt de bal nog maar net als eerste. Jörnhem draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Brasília Amarela geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Jörnhem de bal. Soares Siqueira rent richting de bal. Vilas Boas verovert de bal door een tackle van achteren. Vilas Boas draait met de bal, schiet en ... Silveira Tavares probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Alve Verde Imponente FC - Atlético Sumareense F.C. 0:5

79e minuut.
Bulla kopt de bal weg. Vilas Boas probeert naar een medespeler te passen. Kopaniecki rent richting de bal. Kopaniecki haalt uit met een fantastische trap. Silveira Tavares probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alve Verde Imponente FC - Atlético Sumareense F.C. 0:6

87e minuut.
Gado geeft een lange en hoge pass. Inworp. Oger met een snelle inworp. Jörnhem is nu in balbezit. Jörnhem draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alve Verde Imponente FC 77%, Atlético Sumareense F.C. 23%.
Alve Verde Imponente FC - Atlético Sumareense F.C. 0:6