Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RONSHOW94 Atlético De Caxias
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 20.5
hopeloos Schieten zwak
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Diniz met een sublieme pass. Beletti is nu in balbezit. Beletti probeert naar een medespeler te passen. Colméia rent richting de bal. Colméia schiet op doel. Paal!

9e minuut.
Amado kopt de bal weg. Zarolho is nu in balbezit. Zarolho passt de bal in één keer door. Daar is Colméia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colméia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Diniz kopt de bal weg. Colméia heeft problemen om de bal te vangen. Dias Branco verovert de bal door een tackle van achteren. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Lenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Roel de Oliveira onderschept slim de pass. Roel de Oliveira passt de bal zonder na te denken. Sigiani rent richting de bal. Sigiani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Klungelig pakt Sigiani de bal. Diniz rent richting de bal. Sigiani onderschept slim de pass. Sigiani haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Custódio de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Turatto geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. do Amazonas kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Dias Branco is nu in balbezit. Dias Branco passt de bal zonder na te denken. do Amazonas geeft de bal voor. Klungelig pakt Sigiani de bal. Sigiani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Diniz met een sublieme pass. Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosa passt de bal in één keer door. Colméia is nu in balbezit. Colméia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RONSHOW94 49%, Atlético De Caxias 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RONSHOW94 - Atlético De Caxias 0:0

75e minuut.
Roel de Oliveira is nu in balbezit. Roel de Oliveira geeft de bal voor. Diniz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Colméia bereikt de bal nog maar net als eerste. Colméia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RONSHOW94 49%, Atlético De Caxias 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RONSHOW94 - Atlético De Caxias 0:0