Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Santa Cruz FC1 tijucal2
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.2 gemiddelde waardering 26.5
zwak Schieten matig
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


2e minuut.
Cirilo onderschept slim de pass. Cirilo geeft een lange en hoge pass. Daar is Aguiar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zidanilo is nu in balbezit. Zidanilo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Pinceli met een sublieme pass. Picoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Picoli passt de bal in één keer door. Zidanilo rent richting de bal. Zidanilo haalt uit met een fantastische trap. Crepaldi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Telles met een sublieme pass. Picoli is nu in balbezit. Picoli passt de bal met de wreef. Zidanilo rent richting de bal. Zidanilo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Zagalo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Couto Filho komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Pinceli onderschept slim de pass. Kramer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kramer passt de bal in één keer door. de Santana rent richting de bal. de Santana draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Touro geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Castelo Branco met een snelle inworp. Amorim bereikt de bal nog maar net als eerste. Amorim geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Picoli passt de bal zonder na te denken. Zidanilo rent richting de bal. Chiqui-Chiqui legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zidanilo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Zidanilo neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santa Cruz FC1 63%, tijucal2 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Santa Cruz FC1 - tijucal2 0:0

81e minuut.
Telles probeert naar een medespeler te passen. Itaqui rent richting de bal. Zidanilo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zidanilo krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Pascoal met een snelle inworp. Itaqui bereikt de bal nog maar net als eerste. Itaqui met een sublieme pass. de Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. de Santana haalt uit met een fantastische trap. Tavares kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Cruz FC1 - tijucal2 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santa Cruz FC1 59%, tijucal2 41%.
Santa Cruz FC1 - tijucal2 1:0