Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Toque Me Voy tijucal2
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 25.7
poor Schieten average
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen average


3e minuut.
Serelepe geeft een lange en hoge pass. Kramer heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Claudiano zal de hoekschop nemen. Daar is Macchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Camargos is nu in balbezit. Pimpão verovert de bal door een tackle van achteren. Pimpão passt de bal in één keer door. Zidanilo is nu in balbezit. Zidanilo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Serelepe passt de bal zonder na te denken. Pangaré rent richting de bal. Pangaré passt de bal in één keer door. Macchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Macchi haalt uit met een fantastische trap. Tavares kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Caovila is nu in balbezit. Pimpão verovert de bal door een tackle van achteren. Pimpão met een sublieme pass. Zidanilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zidanilo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Telles kopt de bal weg. Daar is Pinceli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinceli passt de bal met de wreef. Zidanilo rent richting de bal. Zidanilo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Telles bereikt de bal nog maar net als eerste. Serelepe onderschept slim de pass. Serelepe passt de bal in één keer door. Macchi rent richting de bal. Macchi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toque Me Voy 46%, tijucal2 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Toque Me Voy - tijucal2 0:0

49e minuut.
Telles onderschept slim de pass. Telles geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Giovennazzi de bal onder controle te krijgen. Aguiar is nu in balbezit. Aguiar schiet op doel. Ambrona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Caovila geeft de bal voor. Pelotas bereikt de bal nog maar net als eerste. Touro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Touro krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Kramer geeft een hoge lob. Giovennazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Giovennazzi geeft een lange en hoge pass. Aguiar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguiar haalt uit met een fantastische trap. Ambrona bokst de bal weg.

61e minuut.
Caovila passt de bal met de wreef. Serelepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Serelepe passt de bal in één keer door. Macchi is nu in balbezit. Macchi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Toque Me Voy - tijucal2 1:0

73e minuut.
Pinceli probeert naar een medespeler te passen. Pimpão is nu in balbezit. Zidanilo is nu in balbezit. Zidanilo draait met de bal, schiet en ... Laranjeira probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toque Me Voy 51%, tijucal2 49%.
Toque Me Voy - tijucal2 1:0