Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tijucal2 Perna de Pau FC
Normal Tactiek 433
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.4 gemiddelde waardering 23.1
matig Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
zwak Verdedigen zwak


4e minuut.
Telles bereikt de bal nog maar net als eerste. Telles passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Picoli de bal. Zidanilo is nu in balbezit. Zidanilo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tijucal2 - Perna de Pau FC 1:0

6e minuut.
Picoli rent richting de bal. Picoli schiet op doel. Klungelig pakt Aguiar de bal. Zidanilo is nu in balbezit. Zidanilo schiet op doel. Belfort verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Pangaré geeft een lange en hoge pass. Cirilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cirilo probeert naar een medespeler te passen. Zidanilo is nu in balbezit. Zidanilo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Rebelo is nu in balbezit. Pinceli verovert de bal door een tackle van achteren. Pinceli met een sublieme pass. Zidanilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zidanilo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Reis bereikt de bal nog maar net als eerste. Reis passt de bal zonder na te denken. Picoli rent richting de bal. Zidanilo is nu in balbezit. Zidanilo schiet op doel. Belfort probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Zidanilo rent richting de bal. Picoli rent richting de bal. Zidanilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Picoli is nu in balbezit. Picoli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Aguiar neemt de hoekschop. Polenta bereikt de bal nog maar net als eerste. Telles tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Telles krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Pepino met een sublieme pass. Touro rent richting de bal. Touro passt de bal zonder na te denken. Picoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Picoli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tijucal2 37%, Perna de Pau FC 63%.
tijucal2 - Perna de Pau FC 1:0

50e minuut.
Aguiar is nu in balbezit. Aguiar met een sublieme pass. Zidanilo rent richting de bal. Picoli rent richting de bal. Picoli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. da Silva met de inworp. Telles bereikt de bal nog maar net als eerste. Reis onderschept slim de pass. Reis geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tijucal2 42%, Perna de Pau FC 58%.
tijucal2 - Perna de Pau FC 1:0