Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alve Verde Imponente FC Atlético De Caxias
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
57% Spel op eigen helft 43%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 21.2
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


16e minuut.
Dias Branco is nu in balbezit. Paticumbum verovert de bal door een tackle van achteren. Paticumbum probeert naar een medespeler te passen. Catarinense is nu in balbezit. Catarinense schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Paticumbum kopt de bal weg. Cogo probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Patrocínio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. do Amazonas geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Dias Branco bereikt de bal nog maar net als eerste. Catarinense verovert de bal door een tackle van achteren. Catarinense passt de bal in één keer door. Fidélis Régis is nu in balbezit. Fidélis Régis schiet op doel. Werner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alve Verde Imponente FC 51%, Atlético De Caxias 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Alve Verde Imponente FC - Atlético De Caxias 0:0

48e minuut.
Roel de Oliveira probeert naar een medespeler te passen. Soares Siqueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Soares Siqueira geeft een hoge lob. Catarinense rent richting de bal. Catarinense draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alve Verde Imponente FC - Atlético De Caxias 1:0

53e minuut.
Paticumbum heeft problemen om de bal te vangen. Paticumbum passt de bal in één keer door. Cordeiro rent richting de bal. Fidélis Régis bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidélis Régis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Werner trapt de bal weg. Roel de Oliveira kopt de bal weg. Sigiani rent richting de bal. Sigiani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Roel de Oliveira met een sublieme pass. Sigiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Cogo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cogo krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Weitoxem onderschept slim de pass. Weitoxem geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Amado de bal. Catarinense is nu in balbezit. Catarinense haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Werner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alve Verde Imponente FC 63%, Atlético De Caxias 37%.
Alve Verde Imponente FC - Atlético De Caxias 1:0