Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlético De Caxias Alve Verde Imponente FC
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
2 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


27e minuut.
Dias Branco geeft de bal voor. Inworp. Paticumbum met de inworp. Fidélis Régis is nu in balbezit. Fidélis Régis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Turatto probeert de bal aan de voet te houden. Weitoxem bereikt de bal nog maar net als eerste. Weitoxem passt de bal met de wreef. Athleticano rent richting de bal. Athleticano geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Weitoxem geeft een hoge lob. Inworp. Turatto met de inworp. Roel de Oliveira is nu in balbezit. Roel de Oliveira geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético De Caxias 55%, Alve Verde Imponente FC 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atlético De Caxias - Alve Verde Imponente FC 0:0

50e minuut.
Cordova is nu in balbezit. Gado rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cordova. Gado is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gado zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Werner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Catarinense bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético De Caxias - Alve Verde Imponente FC 0:1

57e minuut.
Fidélis Régis geeft een lange en hoge pass. Paticumbum bereikt de bal nog maar net als eerste. Gianasi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gianasi krijgt een gele kaart. Paticumbum moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Paticumbum kan niet meer verder spelen. Espíndola komt het veld opgelopen. Fidélis Régis neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético De Caxias - Alve Verde Imponente FC 0:2

70e minuut.
Fidélis Régis rent richting de bal. Cordeiro is nu in balbezit. Catarinense rent richting de bal. Catarinense haalt uit met een fantastische trap. Werner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético De Caxias - Alve Verde Imponente FC 0:3

80e minuut.
Fidélis Régis schiet op doel. Espíndola bereikt de bal nog maar net als eerste. Patrocínio legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Patrocínio krijgt een gele kaart. Espíndola raakt geblesseerd tijdens het duel. Fidélis Régis legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético De Caxias 57%, Alve Verde Imponente FC 43%.
Atlético De Caxias - Alve Verde Imponente FC 0:3