Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlético Sumareense F.C. RONSHOW94
Thor Tactiek Normal
67% Balbezit 33%
18% Spel op eigen helft 82%
40 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
33.3 gemiddelde waardering 15.4
redelijk Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Kopaniecki passt de bal met de wreef. Brasília Amarela rent richting de bal. Brasília Amarela speelt de bal door. Kopaniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaniecki draait met de bal, schiet en ... Milos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Sumareense F.C. - RONSHOW94 1:0

7e minuut.
Custódio geeft een lange en hoge pass. Pacheco rent richting de bal. Figueira Camargo verovert de bal door een tackle van achteren. Figueira Camargo geeft een lange en hoge pass. Kopaniecki rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Sumareense F.C. - RONSHOW94 2:0

9e minuut.
Kopaniecki verovert de bal door een tackle van achteren. Vilas Boas rent richting de bal. Diniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilas Boas onderschept slim de pass. Vilas Boas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Rosa is nu in balbezit. Brasília Amarela verovert de bal door een tackle van achteren. Brasília Amarela probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kopaniecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopaniecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Milos met een harde bal richting middenveld. Bulla kopt de bal weg. Klungelig pakt Lenzo de bal. Vilas Boas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilas Boas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Sumareense F.C. - RONSHOW94 3:0

20e minuut.
Brasília Amarela rent richting de bal. Brasília Amarela geeft een lange en hoge pass. Laranja heeft problemen om de bal te vangen. Kopaniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaniecki schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jörnhem bereikt de bal nog maar net als eerste. Jörnhem schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Vilas Boas rent richting de bal. Vilas Boas passt de bal in één keer door. Brasília Amarela is nu in balbezit. Kopaniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaniecki draait met de bal, schiet en ... Milos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Daar is da Costa Ferreira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bulla rent richting de bal. Bulla geeft een hoge lob. Jörnhem rent richting de bal. Jörnhem geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Kopaniecki kopt de bal weg. Daar is Diniz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vilas Boas bereikt de bal nog maar net als eerste. Jörnhem rent richting de bal. Jörnhem draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Sumareense F.C. - RONSHOW94 4:0

28e minuut.
Brasília Amarela is nu in balbezit. Brasília Amarela passt de bal in één keer door. Vilas Boas rent richting de bal. Kopaniecki is nu in balbezit. Kopaniecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Custódio geeft een hoge lob. Bulla kopt de bal weg. Kopaniecki is nu in balbezit. Vilas Boas heeft problemen om de bal te vangen. Vilas Boas schiet op doel. Milos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Bulla is nu in balbezit. Bulla met een sublieme pass. Vilas Boas rent richting de bal. Jörnhem rent richting de bal. Jörnhem haalt uit met een fantastische trap. Milos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Milos speelt de bal door. da Costa Ferreira bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bulla. da Costa Ferreira wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. da Costa Ferreira kan niet meer verder spelen. Leite komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Brasília Amarela heeft problemen om de bal te vangen. Brasília Amarela met een sublieme pass. Vilas Boas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilas Boas haalt uit met een fantastische trap. Milos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Sumareense F.C. - RONSHOW94 5:0

43e minuut.
Pacheco rent richting de bal. Pacheco speelt de bal door. Lenzo heeft problemen om de bal te vangen. Vilas Boas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilas Boas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Milos niet meer kan verder spelen. Alves Brito komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Sumareense F.C. 17%, RONSHOW94 83%.
Atlético Sumareense F.C. - RONSHOW94 5:0

46e minuut.
Vilas Boas is nu in balbezit. Diniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenzo controleert de bal met de borst. Vilas Boas is nu in balbezit. Vilas Boas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Bulla is nu in balbezit. Bulla speelt de bal door. Klungelig pakt Diniz de bal. Vilas Boas onderschept slim de pass. Vilas Boas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Oger passt de bal zonder na te denken. Jörnhem heeft problemen om de bal te vangen. Jörnhem passt de bal zonder na te denken. Vilas Boas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilas Boas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Alves Brito met een sublieme pass. Oger heeft problemen om de bal te vangen. Oger probeert naar een medespeler te passen. Jörnhem rent richting de bal. Jörnhem haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Oger is nu in balbezit. Oger geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Custódio de bal onder controle te krijgen. Vilas Boas is nu in balbezit. Vilas Boas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Sumareense F.C. - RONSHOW94 6:0

61e minuut.
Lenzo passt de bal in één keer door. Bulla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulla geeft de bal voor. Kopaniecki rent richting de bal. Kopaniecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Sumareense F.C. - RONSHOW94 7:0

64e minuut.
Oger rent richting de bal. Oger passt de bal zonder na te denken. Vilas Boas rent richting de bal. Jörnhem rent richting de bal. Jörnhem schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Kopaniecki passt de bal in één keer door. Vilas Boas rent richting de bal. Vilas Boas passt de bal zonder na te denken. Jörnhem rent richting de bal. Jörnhem haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Vilas Boas met een sublieme pass. Jörnhem bereikt de bal nog maar net als eerste. Custódio rent richting de bal. Custódio geeft de bal voor. Kopaniecki maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Inworp. Silveira Tavares met de inworp. Oger met een sublieme pass. Jörnhem bereikt de bal nog maar net als eerste. Jörnhem schiet op doel. Alves Brito bokst de bal weg.

72e minuut.
Oger speelt de bal door. Vilas Boas bereikt de bal nog maar net als eerste. Jörnhem is nu in balbezit. Jörnhem haalt uit met een fantastische trap. Alves Brito maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Brasília Amarela is nu in balbezit. Brasília Amarela geeft de bal voor. Laranja heeft problemen om de bal te vangen. Kopaniecki is nu in balbezit. Kopaniecki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Diniz is nu in balbezit. Bulla rent richting de bal. Bulla probeert naar een medespeler te passen. Vilas Boas is nu in balbezit. Vilas Boas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Rosa is nu in balbezit. Vilas Boas onderschept slim de pass. Lenzo rent richting de bal. Vilas Boas onderschept slim de pass. Vilas Boas geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Diniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilas Boas is nu in balbezit. Vilas Boas passt de bal zonder na te denken. Oger is nu in balbezit. Oger geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Laranja maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ladini rent richting de bal. Ladini probeert naar een medespeler te passen. Jörnhem rent richting de bal. Jörnhem schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Sumareense F.C. - RONSHOW94 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Sumareense F.C. 19%, RONSHOW94 81%.
Atlético Sumareense F.C. - RONSHOW94 8:0