Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Corinthians FCU Santa Cruz FC1
442 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Pascoal verovert de bal door een tackle van achteren. Pascoal probeert naar een medespeler te passen. Paraiso probeert naar een medespeler te passen. Rosseto bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosseto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Amorim is nu in balbezit. Amorim heeft problemen om de bal te vangen. Amorim passt de bal in één keer door. de Santana rent richting de bal. de Santana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians FCU - Santa Cruz FC1 0:1

30e minuut.
Castor passt de bal in één keer door. Andrada probeert de bal met de borst te controleren. de Santana is nu in balbezit. de Santana draait met de bal, schiet en ... Pangaré probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians FCU - Santa Cruz FC1 0:2

43e minuut.
Queiroz probeert de bal met de borst te controleren. Queiroz met een sublieme pass. Aleixo rent richting de bal. Rosseto is nu in balbezit. Rosseto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corinthians FCU 58%, Santa Cruz FC1 42%.
Corinthians FCU - Santa Cruz FC1 0:2

48e minuut.
Pascoal met een sublieme pass. Valadares is nu in balbezit. Valadares geeft de bal voor. Rosseto heeft problemen om de bal te vangen. Rosseto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians FCU - Santa Cruz FC1 1:2

49e minuut.
de Santana passt de bal met de wreef. Amorim is nu in balbezit. Noronha begaat een overtreding. Noronha krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Paraiso passt de bal in één keer door. Rosseto bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosseto passt de bal met de wreef. Aleixo rent richting de bal. Aleixo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

65e minuut.
Castor verovert de bal door een tackle van achteren. Castor probeert naar een medespeler te passen. Andrada probeert naar een medespeler te passen. de Santana rent richting de bal. de Santana schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Pascoal verovert de bal door een tackle van achteren. Pascoal geeft de bal voor. Daar is Poeta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Santana rent richting de bal. de Santana schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Pascoal rent richting de bal. Pascoal geeft een hoge lob. Davila heeft problemen om de bal te vangen. Porsche is nu in balbezit. Porsche schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corinthians FCU 51%, Santa Cruz FC1 49%.
Corinthians FCU - Santa Cruz FC1 1:2