Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlético De Caxias Toque Me Voy
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 17.3
zwak Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Claudiano heeft problemen om de bal te vangen. Claudiano geeft de bal voor. Daar is Patrocínio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serelepe rent richting de bal. Serelepe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Cavalo rent richting de bal. Cavalo geeft een lange en hoge pass. Roel de Oliveira kopt de bal weg. Sigiani is nu in balbezit. Sigiani haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Inworp. Claudiano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Serelepe rent richting de bal. Serelepe haalt uit met een fantastische trap. Werner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético De Caxias - Toque Me Voy 0:1

22e minuut.
Pelotas passt de bal met de wreef. Serelepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Serelepe passt de bal zonder na te denken. Macchi is nu in balbezit. Macchi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético De Caxias - Toque Me Voy 0:2

25e minuut.
Caovila zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Claudiano de bal. Claudiano geeft een lange en hoge pass. Daar is Macchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Macchi schiet op doel. De bal raakt de paal.

27e minuut.
do Amazonas rent richting de bal. do Amazonas probeert naar een medespeler te passen. Sigiani rent richting de bal. Sigiani draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Laranjeira de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Cavalo kopt de bal weg. Laranjeira met een sublieme pass. do Amazonas probeert naar een medespeler te passen. Sigiani is nu in balbezit. Sigiani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético De Caxias 48%, Toque Me Voy 52%.
Atlético De Caxias - Toque Me Voy 0:2

55e minuut.
do Amazonas met een sublieme pass. Serelepe met een sublieme pass. Gianasi heeft problemen om de bal te vangen. Macchi rent richting de bal. Macchi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Dias Branco rent richting de bal. Serelepe onderschept slim de pass. Serelepe schiet op doel. Klungelig pakt Gianasi de bal. Macchi bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Amado geeft een hoge lob. Giovennazzi kopt de bal weg. Klungelig pakt Camargos de bal. Dias Branco onderschept slim de pass. Dias Branco draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Laranjeira de bal. Ambrona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético De Caxias 46%, Toque Me Voy 54%.
Atlético De Caxias - Toque Me Voy 0:2