Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Perna de Pau FC Atlético De Caxias
433 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.2 gemiddelde waardering 20.6
poor Schieten poor
average Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Mazolinha met de inworp. Rebelo is nu in balbezit. Cordova legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rebelo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Lisboa neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Perna de Pau FC - Atlético De Caxias 1:0

12e minuut.
Inworp. Mazolinha met een snelle inworp. Cordeiro rent richting de bal. Rebelo onderschept slim de pass. Rebelo geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
da Silva passt de bal zonder na te denken. Lisboa rent richting de bal. Cordeiro begaat een overtreding. Cordeiro krijgt een gele kaart. Lisboa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pepino wilt de vrije trap nemen. Dias Branco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Rebelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebelo passt de bal in één keer door. Daar is Reis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lisboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisboa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Perna de Pau FC - Atlético De Caxias 2:0

34e minuut.
Polenta is nu in balbezit. do Amazonas verovert de bal door een tackle van achteren. do Amazonas speelt de bal door. Sigiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Sigiani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Reis passt de bal met de wreef. Lisboa heeft problemen om de bal te vangen. Reis rent richting de bal. Reis draait met de bal, schiet en ... Werner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perna de Pau FC - Atlético De Caxias 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perna de Pau FC 52%, Atlético De Caxias 48%.
Perna de Pau FC - Atlético De Caxias 3:0

47e minuut.
Rebelo is nu in balbezit. Rebelo met een sublieme pass. Cordeiro rent richting de bal. Rebelo rent richting de bal. Rebelo haalt uit met een fantastische trap. Werner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Cordeiro geeft een hoge lob. Turatto rent richting de bal. Ragi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ragi krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Cordeiro geeft een hoge lob. da Silva kopt de bal weg. Klungelig pakt Gianasi de bal. Lisboa is nu in balbezit. Lisboa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perna de Pau FC 48%, Atlético De Caxias 52%.
Perna de Pau FC - Atlético De Caxias 3:0