Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Corinthians FCU RONSHOW94
442 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
37% Spel op eigen helft 63%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 15
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


32e minuut.
Paraiso rent richting de bal. Rosa is nu in balbezit. Paraiso maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Paraiso naar de kleedkamers voor een vroege douche.

38e minuut.
Davila rent richting de bal. Davila geeft een lange en hoge pass. Aleixo kopt de bal weg. Rosseto rent richting de bal. Rosseto haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians FCU - RONSHOW94 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corinthians FCU 40%, RONSHOW94 60%.
Corinthians FCU - RONSHOW94 1:0

46e minuut.
Beletti probeert naar een medespeler te passen. Diniz is nu in balbezit. Diniz passt de bal met de wreef. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Zarolho kopt de bal weg. Zago probeert de bal aan de voet te houden. Rosseto rent richting de bal. Rosseto haalt uit met een fantastische trap. Daar is Custódio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Rosa rent richting de bal. Rosa passt de bal met de wreef. Lenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosseto onderschept slim de pass. Rosseto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Queiroz rent richting de bal. Diniz onderschept slim de pass. Diniz speelt de bal door. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Zago bereikt de bal nog maar net als eerste. Zago geeft een lange en hoge pass. Custódio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosseto rent richting de bal. Rosseto haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Zago geeft een lange en hoge pass. Rosseto is nu in balbezit. Rosseto met een sublieme pass. Aleixo rent richting de bal. Aleixo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corinthians FCU 33%, RONSHOW94 67%.
Corinthians FCU - RONSHOW94 1:0