Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RONSHOW94 Corinthians FCU
Normal Tactiek 442
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 18
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Pacheco verovert de bal door een tackle van achteren. Pacheco passt de bal in één keer door. da Costa Ferreira bereikt de bal nog maar net als eerste. da Costa Ferreira draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RONSHOW94 - Corinthians FCU 1:0

21e minuut.
Queiroz geeft een lange en hoge pass. Rosseto kopt de bal weg. Custódio rent richting de bal. Aleixo verovert de bal door een tackle van achteren. Aleixo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RONSHOW94 - Corinthians FCU 1:1

25e minuut.
Noronha bereikt de bal nog maar net als eerste. Noronha passt de bal in één keer door. Poeta probeert de bal aan de voet te houden. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
da Costa Ferreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco is nu in balbezit. da Costa Ferreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Lenzo onderschept slim de pass. Lenzo geeft een lange en hoge pass. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco draait met de bal, schiet en ... Andrada probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
RONSHOW94 - Corinthians FCU 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RONSHOW94 42%, Corinthians FCU 58%.
RONSHOW94 - Corinthians FCU 2:1

48e minuut.
Daar is Andrada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zarolho is nu in balbezit. Zarolho passt de bal in één keer door. Pacheco rent richting de bal. Pacheco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Poeta geeft een hoge lob. Inworp. Silveira Tavares met een snelle inworp. Beletti rent richting de bal. Beletti geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Lenzo is nu in balbezit. Lenzo geeft de bal voor. Zarolho bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarolho schiet op doel. Pangaré maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Beletti met een snelle inworp. Queiroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Queiroz passt de bal met de wreef. Diniz rent richting de bal. Diniz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pangaré probeert naar een medespeler te passen. Rosseto kopt de bal weg. Valadares bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco rent richting de bal. Pacheco draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Rosseto met een sublieme pass. Zago rent richting de bal. Pacheco begaat een overtreding. Pacheco krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RONSHOW94 49%, Corinthians FCU 51%.
RONSHOW94 - Corinthians FCU 2:1