Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlético Sumareense F.C. Santa Cruz FC1
Thor Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
27% Spel op eigen helft 73%
35 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.8 gemiddelde waardering 19.4
redelijk Schieten matig
zwak Passen waardeloos
matig Verdedigen slecht


2e minuut.
Figueira Camargo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Castor de bal. Castor passt de bal met de wreef. Amorim rent richting de bal. Amorim draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Pascoal speelt de bal door. Oger rent richting de bal. Oger probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vilas Boas de bal. Vilas Boas schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Sumareense F.C. - Santa Cruz FC1 1:0

22e minuut.
Brasília Amarela kopt de bal weg. Klungelig pakt Vilas Boas de bal. Vilas Boas passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Antipa de bal. Antipa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Zagalo kopt de bal weg. Bulla probeert naar een medespeler te passen. Brasília Amarela kan de bal niet met de borst controleren. Kopaniecki rent richting de bal. Kopaniecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Kopaniecki schiet op doel. Almeida kopt de bal weg. Vilas Boas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilas Boas draait met de bal, schiet en ... Almeida probeert de bal aan de voet te houden. Crepaldi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Antipa met de inworp. Oger heeft problemen om de bal te vangen. Oger speelt de bal door. Vilas Boas is nu in balbezit. Vilas Boas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Inworp. Itaqui zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pascoal heeft problemen om de bal te vangen. Antipa bereikt de bal nog maar net als eerste. Antipa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Pascoal onderschept slim de pass. Pascoal geeft een hoge lob. Brasília Amarela kopt de bal weg. Kopaniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaniecki draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Sumareense F.C. 28%, Santa Cruz FC1 72%.
Atlético Sumareense F.C. - Santa Cruz FC1 1:0

50e minuut.
Bulla verovert de bal door een tackle van achteren. Vilas Boas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilas Boas passt de bal zonder na te denken. Kopaniecki rent richting de bal. Kopaniecki draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Brasília Amarela geeft een hoge lob. Antipa kopt de bal weg. Vilas Boas rent richting de bal. Vilas Boas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Sumareense F.C. - Santa Cruz FC1 2:0

55e minuut.
Ladini met een snelle inworp. Brasília Amarela is nu in balbezit. Brasília Amarela passt de bal met de wreef. Vilas Boas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilas Boas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Brasília Amarela met een snelle inworp. Porsche rent richting de bal. Itaqui bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaniecki onderschept slim de pass. Kopaniecki haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Amorim passt de bal zonder na te denken. Brasília Amarela bereikt de bal nog maar net als eerste. Brasília Amarela passt de bal in één keer door. Kopaniecki is nu in balbezit. Kopaniecki schiet op doel. Crepaldi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Porsche passt de bal met de wreef. Inworp. Brasília Amarela met een snelle inworp. Kopaniecki is nu in balbezit. Kopaniecki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Chiqui-Chiqui geeft een hoge lob. Inworp. Oger met de inworp. Antipa heeft problemen om de bal te vangen. Antipa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Sumareense F.C. 26%, Santa Cruz FC1 74%.
Atlético Sumareense F.C. - Santa Cruz FC1 2:0