Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Santa Cruz FC1 Atlético Sumareense F.C.
Normal Tactiek Thor
40% Balbezit 60%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 32.8
average Schieten adequate
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Bulla rent richting de bal. Bulla passt de bal zonder na te denken. Vilas Boas is nu in balbezit. Vilas Boas schiet op doel. Crepaldi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Cruz FC1 - Atlético Sumareense F.C. 0:1

3e minuut.
Kopaniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaniecki passt de bal zonder na te denken. Jörnhem rent richting de bal. Vilas Boas rent richting de bal. Vilas Boas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Cruz FC1 - Atlético Sumareense F.C. 0:2

8e minuut.
Vilas Boas geeft een lange en hoge pass. Zagalo probeert de bal aan de voet te houden. Brasília Amarela bereikt de bal nog maar net als eerste. Brasília Amarela haalt uit met een fantastische trap. Zagalo probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Bulla speelt de bal door. Brasília Amarela rent richting de bal. Brasília Amarela geeft de bal voor. Vilas Boas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilas Boas draait met de bal, schiet en ... Crepaldi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Brasília Amarela onderschept slim de pass. Brasília Amarela met een sublieme pass. Kopaniecki rent richting de bal. Kopaniecki schiet op doel. Na een snelle pass probeert Chiqui-Chiqui de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Vilas Boas probeert de bal aan de voet te houden. Chiqui-Chiqui rent richting de bal. Kopaniecki onderschept slim de pass. Kopaniecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Cruz FC1 - Atlético Sumareense F.C. 0:3

35e minuut.
Bulla is nu in balbezit. Bulla passt de bal met de wreef. Zagalo heeft problemen om de bal te vangen. Kopaniecki is nu in balbezit. Kopaniecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Brasília Amarela rent richting de bal. Brasília Amarela passt de bal in één keer door. Itaqui geeft de bal voor. Kopaniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaniecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Zagalo kopt de bal weg. Daar is Vilas Boas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Itaqui rent richting de bal. Vilas Boas onderschept slim de pass. Vilas Boas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santa Cruz FC1 83%, Atlético Sumareense F.C. 17%.
Santa Cruz FC1 - Atlético Sumareense F.C. 0:3

46e minuut.
Daar is Cruz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cruz speelt de bal door. Oger met een sublieme pass. Vilas Boas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilas Boas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Porsche geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Bulla de bal onder controle te krijgen. Bulla passt de bal zonder na te denken. Kopaniecki rent richting de bal. Kopaniecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Vilas Boas kopt de bal weg. Pascoal heeft problemen om de bal te vangen. Oger bereikt de bal nog maar net als eerste. Jörnhem rent richting de bal. Jörnhem draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Ladini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ladini geeft de bal voor. Klungelig pakt Vilas Boas de bal. Kopaniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaniecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Cruz FC1 - Atlético Sumareense F.C. 0:4

76e minuut.
Jörnhem is nu in balbezit. Vilas Boas rent richting de bal. Almeida bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilas Boas onderschept slim de pass. Vilas Boas draait met de bal, schiet en ... Crepaldi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jörnhem rent richting de bal. Jörnhem schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Cruz FC1 - Atlético Sumareense F.C. 0:5

78e minuut.
Jörnhem rent richting de bal. Pascoal verovert de bal door een tackle van achteren. Pascoal geeft de bal voor. Daar is Kopaniecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopaniecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Bulla is nu in balbezit. Bulla met een sublieme pass. Daar is Amorim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopaniecki is nu in balbezit. Kopaniecki schiet op doel. Crepaldi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Brasília Amarela bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagalo rent richting de bal. Zagalo probeert naar een medespeler te passen. Kopaniecki is nu in balbezit. Kopaniecki haalt uit met een fantastische trap. Crepaldi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Brasília Amarela probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vilas Boas is nu in balbezit. Vilas Boas schiet op doel. Kopaniecki is nu in balbezit. Kopaniecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Cruz FC1 - Atlético Sumareense F.C. 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santa Cruz FC1 82%, Atlético Sumareense F.C. 18%.
Santa Cruz FC1 - Atlético Sumareense F.C. 0:6