Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
flabem Spectro
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 19.4
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen hopeless


12e minuut.
Travolta geeft de bal voor. Klungelig pakt Gomez de bal. Bronho verovert de bal door een tackle van achteren. Torga verovert de bal door een tackle van achteren. Torga schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Gomez rent richting de bal. Brasília Amarela rent richting de bal. Gomez onderschept slim de pass. Gomez draait met de bal, schiet en ... Lange maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
flabem - Spectro 0:1

22e minuut.
Na een snelle pass probeert Rezende de bal onder controle te krijgen. Torga rent richting de bal. Torga passt de bal in één keer door. Gomez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Bronho bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossa verovert de bal door een tackle van achteren. Rossa probeert naar een medespeler te passen. Gomez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Appolinário heeft problemen om de bal te vangen. Gomez rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: flabem 66%, Spectro 34%.
flabem - Spectro 0:1

60e minuut.
Daar is Bronho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torga bereikt de bal nog maar net als eerste. Torga passt de bal in één keer door. Gomez is nu in balbezit. Gomez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
flabem - Spectro 0:2

62e minuut.
Appolinário speelt de bal door. Daar is Bronho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torga is nu in balbezit. Torga draait met de bal, schiet en ... Lange probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
flabem - Spectro 0:3

74e minuut.
Travolta is nu in balbezit. Travolta geeft een lange en hoge pass. Daar is Gasol Gasolina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Araújo bereikt de bal nog maar net als eerste. Araújo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: flabem 46%, Spectro 54%.
flabem - Spectro 0:3