Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tricolor da penha Uberlândia C.
433 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
27% Spel op eigen helft 73%
30 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
34.8 gemiddelde waardering 17.7
excellent Schieten poor
adequate Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Rołka probeert naar een medespeler te passen. Avandıç is nu in balbezit. Avandıç passt de bal in één keer door. Dupotey bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupotey haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tricolor da penha - Uberlândia C. 1:0

6e minuut.
Klungelig pakt Dupotey de bal. Rołka rent richting de bal. Rołka probeert naar een medespeler te passen. Dupotey bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupotey haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Pedrini rent richting de bal. Pedrini speelt de bal door. Olaria bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupotey onderschept slim de pass. Dupotey schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
tricolor da penha - Uberlândia C. 2:0

12e minuut.
Klungelig pakt Knight de bal. Olaria rent richting de bal. Knight onderschept slim de pass. Knight draait met de bal, schiet en ... Lenzo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tricolor da penha - Uberlândia C. 3:0

16e minuut.
Lexotan rent richting de bal. Rołka onderschept slim de pass. Rołka passt de bal in één keer door. Dupotey is nu in balbezit. Dupotey haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tricolor da penha - Uberlândia C. 4:0

17e minuut.
Knight heeft problemen om de bal te vangen. Knight probeert naar een medespeler te passen. Rołka is nu in balbezit. Rołka haalt uit met een fantastische trap. Lenzo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
tricolor da penha - Uberlândia C. 5:0

19e minuut.
Bragato passt de bal met de wreef. Zanato bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedrini verovert de bal door een tackle van achteren. Pedrini geeft een hoge lob. Dupotey springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Marília onderschept slim de pass. Bragato onderschept slim de pass. Knight is nu in balbezit. Knight haalt uit met een fantastische trap. Lenzo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Daar is Lexotan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Knight is nu in balbezit. Knight passt de bal zonder na te denken. Dupotey is nu in balbezit. Dupotey haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tricolor da penha - Uberlândia C. 6:0

31e minuut.
Knight verovert de bal door een tackle van achteren. Knight passt de bal in één keer door. Dupotey is nu in balbezit. Knight bereikt de bal nog maar net als eerste. Knight schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Knight heeft problemen om de bal te vangen. Knight draait met de bal, schiet en ... Paal!

34e minuut.
Pedrini is nu in balbezit. Pedrini speelt de bal door. Klungelig pakt Dupotey de bal. Dupotey draait met de bal, schiet en ... Olaria probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Tylikowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Marília de bal. Pedrini speelt de bal door. Knight is nu in balbezit. Knight passt de bal met de wreef. Lenzo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dupotey rent richting de bal. Dupotey draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tricolor da penha - Uberlândia C. 7:0

44e minuut.
Daar is Knight, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Knight passt de bal in één keer door. Pedrini rent richting de bal. Pedrini geeft de bal voor. Dupotey krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tricolor da penha 23%, Uberlândia C. 77%.
tricolor da penha - Uberlândia C. 7:0

57e minuut.
Rołka probeert naar een medespeler te passen. Knight rent richting de bal. Olaria is nu in balbezit. Dupotey onderschept slim de pass. Dupotey haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Knight rent richting de bal. Knight draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Marília geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pedrini met de inworp. Knight is nu in balbezit. Knight haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Lenzo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Bragato rent richting de bal. Bragato passt de bal met de wreef. Olaria rent richting de bal. Dupotey verovert de bal door een tackle van achteren. Dupotey draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Knight speelt de bal door. Pedrini probeert naar een medespeler te passen. Dupotey rent richting de bal. Dupotey haalt uit met een fantastische trap. Lenzo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tricolor da penha - Uberlândia C. 8:0

70e minuut.
Bragato met een sublieme pass. Knight heeft problemen om de bal te vangen. Knight geeft de bal voor. Rołka bereikt de bal nog maar net als eerste. Rołka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Bragato rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lexotan. Bragato raakt geblesseerd tijdens het duel. Romančík zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Knight geeft de bal voor. Dupotey bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupotey haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tricolor da penha - Uberlândia C. 9:0

81e minuut.
Pedrini probeert naar een medespeler te passen. Knight bereikt de bal nog maar net als eerste. Knight met een sublieme pass. Dupotey rent richting de bal. Dupotey schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Dupotey rent richting de bal. Rołka is nu in balbezit. Rołka geeft een hoge lob. Knight rent richting de bal. Knight geeft een hoge lob. Lenzo bokst de bal weg. Dupotey rent richting de bal. Dupotey haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tricolor da penha - Uberlândia C. 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tricolor da penha 32%, Uberlândia C. 68%.
tricolor da penha - Uberlândia C. 10:0