Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
flabem CESAR CASSAGO MICHELETTI
Normal Tactiek 352
44% Balbezit 56%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 25.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Gadelha rent richting de bal. Gadelha geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pacheco de bal. Adolfo rent richting de bal. Adolfo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Bronho speelt de bal door. Inworp. Amoroso zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sagres probeert de bal met de borst te controleren. Sagres geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Jardim onderschept slim de pass. Jardim passt de bal met de wreef. Cintra rent richting de bal. Cintra schiet op doel. Silveira Tavares probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
flabem - CESAR CASSAGO MICHELETTI 1:0

27e minuut.
Rúbio geeft een lange en hoge pass. Cintra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Catariano rent richting de bal. Adolfo rent richting de bal. Adolfo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Adolfo onderschept slim de pass. Sagres is nu in balbezit. Sagres probeert naar een medespeler te passen. Catariano bereikt de bal nog maar net als eerste. Catariano haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
flabem - CESAR CASSAGO MICHELETTI 1:1

45e minuut.
Collor rent richting de bal. Collor passt de bal in één keer door. Pacheco is nu in balbezit. Catariano verovert de bal door een tackle van achteren. Catariano haalt uit met een fantastische trap. Lange probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: flabem 75%, CESAR CASSAGO MICHELETTI 25%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
flabem - CESAR CASSAGO MICHELETTI 1:1

50e minuut.
Catariano passt de bal met de wreef. Sagres rent richting de bal. Adolfo bereikt de bal nog maar net als eerste. Adolfo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
flabem - CESAR CASSAGO MICHELETTI 1:2

52e minuut.
Amoroso met de inworp. Sagres is nu in balbezit. Sagres geeft een lange en hoge pass. Catariano rent richting de bal. Catariano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Amoroso speelt de bal door. Gadelha rent richting de bal. Bronho tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gadelha wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Amoroso met een snelle inworp. Adolfo bereikt de bal nog maar net als eerste. Adolfo geeft de bal voor. Pacheco probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Sagres probeert naar een medespeler te passen. Rezende is nu in balbezit. Tuberaider verovert de bal door een tackle van achteren. Catariano is nu in balbezit. Catariano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: flabem 61%, CESAR CASSAGO MICHELETTI 39%.
flabem - CESAR CASSAGO MICHELETTI 1:2