Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CESAR CASSAGO MICHELETTI Uberlândia C.
352 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
28% Spel op eigen helft 72%
11 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
25 gemiddelde waardering 15.9
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


19e minuut.
Assarado geeft een hoge lob. Farinha kopt de bal weg. Klungelig pakt Olaria de bal. Catariano rent richting de bal. Catariano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Sagres bereikt de bal nog maar net als eerste. Gadelha met een sublieme pass. Farinha rent richting de bal. Farinha schiet op doel. Na een snelle pass probeert de Paula de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Amoroso is nu in balbezit. Amoroso geeft een lange en hoge pass. Farinha kopt de bal weg. Catariano is nu in balbezit. Catariano schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Klungelig pakt Olaria de bal. Catariano is nu in balbezit. Catariano passt de bal met de wreef. Farinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Farinha draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Farinha rent richting de bal. Farinha draait met de bal, schiet en ... Olaria bereikt de bal nog maar net als eerste. Catariano verovert de bal door een tackle van achteren. Catariano draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CESAR CASSAGO MICHELETTI 31%, Uberlândia C. 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CESAR CASSAGO MICHELETTI - Uberlândia C. 0:0

60e minuut.
de Paula geeft een hoge lob. Inworp. Amoroso met een snelle inworp. Sagres rent richting de bal. Sagres geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Bonilha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereira Lino is nu in balbezit. Bonilha rent richting de bal. Pereira Lino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereira Lino haalt uit met een fantastische trap. Paal! Silveira Tavares kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CESAR CASSAGO MICHELETTI 24%, Uberlândia C. 76%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CESAR CASSAGO MICHELETTI - Uberlândia C. 0:0