Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NóisNumLiga FC Panchester United FC
Normal Tactiek 442
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.3 gemiddelde waardering 26.4
waardeloos Schieten matig
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen redelijk


12e minuut.
Sócrates geeft de bal voor. Daar is Ortiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Querubim rent richting de bal. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Redondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Marrentinho verovert de bal door een tackle van achteren. Marrentinho passt de bal met de wreef. Querubim rent richting de bal. Querubim draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Peabiru raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Salgado komt het veld opgelopen. Sócrates met een snelle inworp. Marrentinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Redondo met een sublieme pass. Porsche rent richting de bal. Porsche geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Redondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Redondo passt de bal zonder na te denken. Chulapa verovert de bal door een tackle van achteren. Paulista bereikt de bal nog maar net als eerste. Paulista schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NóisNumLiga FC 40%, Panchester United FC 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NóisNumLiga FC - Panchester United FC 0:0

54e minuut.
Querubim met een sublieme pass. Pieropan speelt de bal door. Redondo kopt de bal weg. bereikt de bal nog maar net als eerste. draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Birro is nu in balbezit. Inworp. Birro met de inworp. Salgado heeft problemen om de bal te vangen. Salgado geeft een hoge lob. Pieropan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Furlan met een sublieme pass. Rosalém bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosalém passt de bal zonder na te denken. is nu in balbezit. geeft een hoge lob. Ceará bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NóisNumLiga FC 63%, Panchester United FC 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NóisNumLiga FC - Panchester United FC 0:0