Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Democrata GV FC NóisNumLiga FC
442 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
31% Spel op eigen helft 69%
16 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.4 gemiddelde waardering 18.2
matig Schieten waardeloos
matig Passen zwak
matig Verdedigen slecht


7e minuut.
Bahmann is nu in balbezit. Chulapa rent richting de bal. Bahmann onderschept slim de pass. Bahmann schiet op doel. Ceará probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Democrata GV FC - NóisNumLiga FC 1:0

9e minuut.
Ceará met een harde bal richting middenveld. Coşerea is nu in balbezit. Coşerea passt de bal met de wreef. Czvitkovics rent richting de bal. Czvitkovics haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Birro geeft een hoge lob. Lefter probeert de bal met de borst te controleren. Lefter passt de bal zonder na te denken. Czvitkovics bereikt de bal nog maar net als eerste. Czvitkovics haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Porsche kopt de bal weg. Klungelig pakt Kurochkin de bal. Querubim rent richting de bal. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Democrata GV FC - NóisNumLiga FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Democrata GV FC 31%, NóisNumLiga FC 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Democrata GV FC - NóisNumLiga FC 1:1

48e minuut.
Daar is Coşerea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coşerea geeft een lange en hoge pass. Daar is Preguiça, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bahmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahmann haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Preguiça is nu in balbezit. Bahmann verovert de bal door een tackle van achteren. Bahmann passt de bal in één keer door. Czvitkovics rent richting de bal. Czvitkovics haalt uit met een fantastische trap. Paal!

69e minuut.
Pejas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejas passt de bal met de wreef. Bahmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahmann haalt uit met een fantastische trap. Preguiça probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Coşerea geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Magno heeft problemen om de bal te vangen. Czvitkovics rent richting de bal. Czvitkovics draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Magno is nu in balbezit. Pejas verovert de bal door een tackle van achteren. Pejas passt de bal met de wreef. Czvitkovics bereikt de bal nog maar net als eerste. Czvitkovics schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Farré speelt de bal door. Tabakçı is nu in balbezit. Tabakçı passt de bal zonder na te denken. Czvitkovics rent richting de bal. Czvitkovics schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Democrata GV FC 30%, NóisNumLiga FC 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Democrata GV FC - NóisNumLiga FC 1:1